Ana SayfaKimdirIman Elbani Kimdir?

İlgili Postlar

Iman Elbani Kimdir?

Dillere destan bir düğün ile dünya evine giren Kim Milyoner Olmak İster’in sunucusu Murat Yıldırım ile eşi Iman Elbani gündemi uzun bir süre meşgul etmişti. Ülkemizde pek tanınmayan 2008 Fas Güzeli seçilen ve evlilik sonrasında herkesin daha fazla bilgi almak istediği Murat Yıldırım’ın eşi Iman Elbani kimdir? Iman Elbani kaç yaşında? Iman Elbani aslen nereli? Iman Elbani hangi burç? Iman Elbani hakkında bilinmesi gereken detaylar haberimizde…


Bugün Doğan Ünlüler

Iman Elbani Kaç Yaşında? Iman Elbani Aslen Nereli? Iman Elbani Hangi Burç?

23 Ekim 1989 doğumlu olan Faslı güzellik kraliçesi Iman Elbani şu an 29 yaşında. Fas’ın Meknes şehrinden olan Iman Elbani akrep burcu.

Murat Yıldırım’ın eşi Iman Elbani kimdir?

Arap dünyasının önemli güzellerinden biri olan Imane Elbani 2008 yılında Fas güzeli seçilerek şöhret basamaklarına ilk adımı atmış oldu. Fas güzeli seçilmesinden sonra yine aynı yıl yani 2008’de düzenlenen Miss Arab World yarışmasında da birinci olmayı başardı.

2008’de kazandığı iki önemli güzellik yarışmasından sonra eğitim amacı ile yurt dışına giden Faslı güzellik kraliçesi bir süre Londra’da kaldı. Londra’da aldığı oyunculuk eğitimi süresinde ve sonrasında hem Mısır hem de Fas’ta birçok dizi ve reklam projesinde boy gösterdi.

Şöhreti giderek artan Imane Elbani 2015’te Arap dünyasının en güzel 50 kadını listesinde yer aldı. Ortadoğu’da oldukça büyük bir hayran kitlesine sahip olan Imane Elbani’nin, Murat Yıldırım’la Londra’da tanıştığı iddia ediliyor.

Murat Yıldırım İman Elbani çifti 2017 yılında dillere desten bir düğün ile dünya evine girdiler.

Önceki İçerik
Sonraki İçerik

1 Yorum

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler