Ana SayfaKültür ve SanatFilmlerMüslüm Filminin Afişi Yayınlandı!

İlgili Postlar

Müslüm Filminin Afişi Yayınlandı!

Müziğin efsane ismi Müslüm Gürses’in hayatını güçlü prodüksiyon, etkileyici bir sinematografiyle beyazperdeye aktaran “Müslüm” filminin afişi yayınlandı.

Müslüm Gürses’in çocukluğunu canlandırıyor

Özel afiş Macaristan’da, Green Room ajansı tarafından tasarlandı…

Arabesk müziğin başarılı isimlerinden biri olan efsane isimlerden Müslüm Gürses, özellikle 90’lı yıllarda bir fenomen haline gelmiş, konserlerinde jiletle kendilerine zarar veren hayranları nedeniyle büyük tartışma konusu olmuştur. Hayranları tarafından Müslüm Baba olarak anılmaktadır. Müslüm Babanın hayatı ise hayranları tarafından hep merak edilmiştir. Müslüm Gürses’in hayatını güçlü prodüksiyon, etkileyici bir sinematografiyle beyazperdeye aktaran “Müslüm” filmi için geri sayım başladı. Filmde Timuçin Esen Müslüm Gürses’i, Zerrin Tekindor ise Muhterem Nur’u canlandırıyor. CGV Mars’ın dağıtımını üstlendiği filmin güçlü oyuncu kadrosunda Ayça Bingöl, Erkan Avcı, Erkan Can, Turgut Tunçalp, Taner Ölmez, Güven Kıraç, Erkan Kolçak Köstendil, Goncagül Sunar, Altan Erkekli, Şahin Kendirci bulunuyor. Sanatçının çocukluğundan itibaren izleyiciyi zaman yolculuğuna çıkartan filmde olduğu gibi afiş de geçmişten günümüze bir pencere açıyor. Bu özel afiş ise Macaristan’da, Green Room ajansı tarafından tasarlandı…

Müslüm Gürses kimdir?

“Müslüm” Filmi 26 Ekim Cuma günü tüm Türkiye’de vizyona girmeye hazırlanıyor…

Vizyona girmesine gün sayan “Müslüm” filmi, Can Ulkay ve Ketche’nin yönettiği, sanatçının acılarla olduğu kadar büyük başarılarla dolu hayatını Hakan Günday ve Gürhan Özçifçi’nin kaleme aldığı filmin afişi yayınlandı. Macar, Green Room ajansı tarafından tasarlanan afiş, retro tarzıyla dikkat çekiyor. Bu özel afiş; Müslüm Gürses’in milyonları etkileyen müziğini, çocukluğundan ölümüne kadar geçen zamanda yaşamına etki eden kişileri, çok sevdiğini her fırsatta dile getirdiği eşi Muhterem Nur’u, Müslüm Baba fanlarını ve şarkılarını ele alıyor. Merakla beklenen film, 26 Ekim Cuma günü tüm Türkiye’de vizyona girmeye hazırlanıyor. Müslüm Baba hayranları, bu filmi sakın kaçırmayın!

İşte “Müslüm” Filminin Afişi…

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler