Ana SayfaKültür ve SanatFilmler"Korkusuz İkili" 7 Ekim Pazar Akşamı TV8'de!

İlgili Postlar

“Korkusuz İkili” 7 Ekim Pazar Akşamı TV8’de!

TV8 ekranlarında 7 Ekim Pazar akşamı saat 21.45’te izleyicisiyle buluşacak aksiyon ve macera dolu; Korkusuz İkili filminin konusu, Lourens Blok Yönetmenliğinde çekilen filmin oyuncu kadrosu ve izleyen yorumlarına dair her ayrıntıya haberimizden ulaşabilirsiniz.

Korkusuz İkili Filminin Konusu

Jimmy annesi ile birlikte Afrika’da yaşamaktadır. Cherita ise şehirde tek başına yaşayan ve hayatını araba camlarını silerek sürdüren Saladir kabilesinden bir kızdır. Bir gün iki çocuğun yolları kesişir ve Saladir ile Bombata kabileleri arasında çıkacak savaşa engel olmak için birlikte yola düşerler…

Korkusuz İkili Filminin Oyuncu Kadrosu

Lourens Blok Yönetmenliğinde çekilen macera dolu Korkusuz İkili filminin oyuncu kadrosu; Johann Harmse, Ketrice Maitisa, Caroline Goodall.

İzleyenlerden gelen yorumlar ise şu şekilde;

“Çocuğum izlesin diye giitim bende keyif alarak sıkılmadan izledim:)”

“Olumsuz yorumları haketmiyor.. eldeki imkanlarla gayet başarılı. iki sahneyi birleştirip ritm yakalayamayan o kadar çok iş var ki.. kurgu ritmi harika.. tebrikler. bu bile tüm olumsuzlukları kapatıyor. gerçek bir ekiple iyi bir senaryoyla iyi işler çıkar belki 10 belki 15 sene sonra ama bence film üretmek için gerekli ışık var.”

Şeklinde izleynler tarafından yorumlar yapılan, bir gün iki çocuğun yolları kesişir ve Saladir ile Bombata kabileleri arasında çıkacak savaşa engel olmak için birlikte yola düştüklerini anlatan “Korkusuz İkili” adlı macera filmini saat 21.45’te 7 Ekim Pazar akşamı TV8 ekranlarında izleyebilirsiniz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler