Ana SayfaKültür ve SanatMüzikYavuz Bingöl: Bana uzaylı bir yaratıkmışım gibi davranmaya değer miydi?

İlgili Postlar

Yavuz Bingöl: Bana uzaylı bir yaratıkmışım gibi davranmaya değer miydi?

Türkiye’de son dönemlerde farklı eleştiriler alarak odak haline gelen Yavuz Bingöl,“Bana uzaylı bir yaratıkmışım gibi davranmaya değer miydi?” dedi. İşte detaylar.

İhsan adı verilen yeni albümü ile müzik piyasasına giriş yapan Yavuz Bingöl, yeni albümü ve son yaşanan olayları değerlendirdi. 5 yılık sürenin ardından yeni albümü ile piyasaya giriş yapan Yavuz Bingöl, kendisini hazır hissetmediği için 5 yıllık bir ara verdiğini ve tam zamanında yeni albümünü çıkardığını söyledi.

Yavuz Bingöl eleştirilere yanıt verdi!

28 yıllık müzik hayatı

28 yıllık bir müzik kariyerine sahip olan Yavuz Bingöl, 29 yıllık müzik serüveninde her şeyin değiştiğini ve kendisinin de bu değişimlerle birlikte değiştiğini ifade etti. “ Zamanın hızına yetişemiyoruz. Temel şeyler değişmiyor. Doğumdan mezara kadar karakteristik özellikleriniz aynı kalıyor. Örneğin 19 yaşındayken yalan söylenmesine kızardım. Bu, 99 yaşıma geldiğimde de böyle olacak. Ama teknoloji ilerledikçe farklı şeyler keşfettikçe hobileriniz ve zevkleriniz değişiyor. Eskiden bilardo oynamayı çok severdim. Ama 15 yıldır oynamıyorum. Şimdi ‘playstation’ oynuyorum.” diyerek yeni alışkanlıklarını anlatan Yavuz Bingöl, uzun zamandan beri aşk da yaşamadığını ifade etti.

Yavuz Bingöl kimdir?

“Ağlamıyorum”

“Uzun zamandır aşk yok hayatımda. O yüzden epeydir ağlamıyorum (Gülüyor). Doğanın kanunu bu. Geçmiş dönemde çok ciddi aşk acısı çektiğim olmuştur. Bu da insana ait bir duygu neticede. Zamanla o acıyla baş etmeyi de öğreniyorsun.” diyerek aşk hayatını anlatan oyuncu, son olarak kendisine yönelik yapılan eleştirilere değindi.

Yavuz Bingöl hastanelik oldu!

“Değer miydi?”

Ünlü türkücü, kendisine yönelik eleştirilerin fazla olduğunu söyledi. “Değer miydi?” diyerek yaşanılan durumları sorgulayan sanatçı, “Beni böyle yıpratıp atmaya değer miydi? Bu kadar kızmaya, üzerime gelmeye değer miydi? Benim gibi müzik yolunda insanların gönlüne girmiş bir adama, sanki uzaydan gelmişim, garip bir yaratıkmışım gibi davranmaya değer miydi? Herkesin bir siyasi görüşü var. Ben inandığım şeyi söyleyemeyecek miyim?” dedi.

Kendine yönelik eleştiri yapabileceğini fakat karşı tarafın da aynı şekilde davranması gerektiğini belirten Yavuz Bingöl, “Yanlış bir şeyler söylemiş olabilirim. İşte o zaman keşke benim siyasi ifadelerime değil de 30 yıldır dinledikleri bağlamamla anlattıklarıma kulak verselerdi.” diyerek sözlerini tamamladı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler