Ana SayfaÜnlülerYavuz Bingöl, Cumhurbaşkanıyla yaptığı Hatay ziyaretine gelen eleştirilere yanıt verdi!

İlgili Postlar

Yavuz Bingöl, Cumhurbaşkanıyla yaptığı Hatay ziyaretine gelen eleştirilere yanıt verdi!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile yaptığı Hatay ziyaretine eleştiriler gelen türkücü Yavuz Bingöl, Ahmet Hakan’ın CNN Türk’te yayınlanan programına telefon bağlantısı ile katılarak Hatay ziyaretiyle ilgili gelen eleştirilere yanıt verdi. Bingöl, “Kılıçdaroğlu toplasın onunla da gideriz!” diye isyan etti. Detaylar haberimizde…

Yavuz Bingöl’ün ardından Ali Kocatepe de MESAM görevini reddetti!

Geçtiğimiz günlerde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın sanatçılar ile birlikte Hatay’a giderek askerlere gerçekleştirdiği ziyaretin ardından gelen eleştirilere, sanatçıların arasında bulunan Yavuz Bingöl’den isyan geldi.

Yavuz Bingöl kimdir?

Kırk gün önce de arkadaşlarla Reyhanlı’ya gitmiştik

Ahmet Hakan’ın CNN Türk kanalında sunduğu programa telefon bağlantısı ile katılan Yavuz Bingöl, yapılan eleştirilere “Biz 40 gün önce 15 arkadaşla Reyhanlı ilçesine gittik. Kendi inisiyatifimizle gittik. İlçe Jandarmayı ziyaret ettik. Bizden bir hafta sonra da Oktay Kaynarca ve ekibi gitti.

Organizasyon bu şekilde gelişti

Cumhurbaşkanı Erdoğan’da bir daha ki sefere birlikte gidelim dedi. Organizasyon bu şekilde gerçekleşti.

Bütün sanatçılara da haksızlık yapıldığını düşünüyorum

Askere destek vermeyi de siyaset haline getirmek çok doğru gelmiyor bana! Ve bütün sanatçılara da haksızlık yapıldığını düşünüyorum.

Kemal Kılıçdaroğlu toplasın, onunla da gideriz

Keşke herkes gitse. Biz kendi olanaklarımızla gittik. Biz muhalefet partisi lideri toplasın (Kemal Kılıçdaroğlu) onunla da gideriz. Herkesle gideriz biz. Biz bu ülkenin sanatçılarıyız.

Yavuz Bingöl, ziyaretlerine gelen eleştirilerine bu şekilde yanıt verdi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler