Ana SayfaDizilerErkenci Kuş 5. Bölüm İlk Sahne Yayınlandı! Gerçek Olamaz...

İlgili Postlar

Erkenci Kuş 5. Bölüm İlk Sahne Yayınlandı! Gerçek Olamaz…

Yaz dizileri arasında başladığı günden bu yana oldukça ilgi gören, reyting rekorları kıran Erkenci Kuş, Salı günü 4. Bölümü ile sevenlerinin karşısına çıktı. Muhteşem bir final ile biten Erkenci Kuş 4. Bölümün ardından 5. Bölüm ilk sahne yayınlandı. Dizinin Sanem’i Can’ı öyle bir yerde görüyor ki… İzleyenler adete “bu gerçek olamaz” diyor! Detaylar haberimizde.

Erkenci Kuş dizisinde bu sahne izleyenleri üzdü!

Erkenci Kuş 5. Bölüm İlk Sahne Yayınlandı! Gerçek Olamaz…

4.bölümüyle Total ve AB’nin zirvesine oturan, tekrarlarıyla 2. sırada yer alan ve sosyal medyanın da zirvesine çıkan Erkenci Kuş, yeni bölümüyle de izleyenleri yine başka komik maceralara sürükleyeceğe benziyor.

Yaz sezonuna adeta damga vuran Erkenci Kuş dizisi, yeni bölümleriyle merakla beklenmekte. Can ve Sanem’in yaşadıkları komik durumlar, aralarındaki yakınlaşma, Sanem’in tuhaf tavırları, Can’ın ilginç kişiliği, iş yerinde dönen entrikalar, Sanem’in komik ailesi derken izleyici Erkenci Kuş dizisini fazlasıyla benimsemiş gözüküyor. Öyle ki, dizi diğer yaz dizilerini geçmiş durumda.

Erkenci Kuş Dizi Konusu ve Oyuncu Kadrosu

Sosyal medyada yapılan yorumlara bakıldığında, dizinin büyük bir heyecanla izlendiği de anlaşılabiliyor. 5. bölümden yayınlanan ilk sahnede, Sanem’in eve geldiğinde Can’ı anne ve babasıyla kahkahalar attıran bir sohbetin içinde bulması izleyiciyi de Sanem’i de şok ediyor!

Erkenci Kuş Son Bölümde Yaşananlar

Sanem, Can’ı kıskandığını itiraf edemez. Henüz kendine itiraf edememiş, Can’a nasıl etsin! İçine düştüğü durumdan kurtulmak için Can’ı tersler. Can çok içerler. Karar verirler. Sanem, Can’ın özel hayatına karışmayacak. Can da Sanem’in! İşlerinin gerektirdiği dışında başka hiçbir sözcük geçmeyecek aralarında. Mümkün mü?

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler