Ana SayfaÜnlülerHande Ataizi bu sefer başarmak istiyor

İlgili Postlar

Hande Ataizi bu sefer başarmak istiyor

Yeni sezonda ekranlarda yer alacak Hande Ataizi, programı ile bu sefer beklentiler karşılamayı istiyor.

Oyunculuk kariyeri sonrasında ekranlarda sunucu olarak farklı program formatlarıyla sevenlerinin karşısına çıkan Hande Ataizi, bugüne kadar beklentileri tam olarak karşılamayı başaramadı. Sabah ve öğle kuşağındaki programları ilgi görse de reytinglerde istenilen seviyeye çıkamayan Hande Ataizi, yeni dönemde hedefini de yükseltti.

Hande Ataizi kimdir?

Yeni sürprizler olacak

Bugün gündeme gelen haberlere göre yeni programında yeni sürprizlere imza atmak isteyen ünlü isim, hazırlıklarını sürdürüyor. Yeni yayın döneminde sabah programı sunacak olan Ataizi’ye yeni dönemde 3 kadın isim de eşlik edecek. Şu ana kadar gelen bilgilerde eşlik edecek kişilerin isimleri paylaşılmazken bu isimlerin de önümüzdeki günlerde öğrenilmesi bekleniyor.  Tüm bu gelişmelerin ardından Ataizi’nin yeni sezonda şeytanın bacağını kırarak kalıcı bir programda mı yer alacağı, yoksa kısa sürede ekrana veda mı edeceği merek konusu oldu.

Ünlü ismin sevenleri tarafından özellikle sosyal medyada destek verilmiş olsa da reytinglere bu durumun yansımaması, Ataizi’nin kısa süreli bir yayın hayatı yaşamasına neden olabilir.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler