Ana SayfaÜnlülerZafer Algöz Cem Yılmaz'ın yeni filmini anlattı

İlgili Postlar

Zafer Algöz Cem Yılmaz’ın yeni filmini anlattı

Cem Yılmaz filmlerinin vazgeçilmezlerinden birisi olan Zafer Algöz Cem Yılmaz’ın yeni filmiyle ilgili detayları paylaştı.

Geçtiğimiz günlerde Cem Yılmaz tarafından yapılan açıklamalar ile Kara Komik Filmler ile ilgili detaylar gündeme gelirken, yeni filmle ilgili açıklama yapan isim bu sefer Zafer Algöz oldu.

Karakomik Filmler’den ilk detaylar!

“Farklı olacak”

Cem Yılmaz’ın çekimler için son hazırlıkları yaptığını söyleyen Zafer Algöz, yeni filmin çok farklı olacağını söyleyerek “Cem bu kez farklı bir şey yapacak. Türkiye’de ilk” dedi.

Zafer Algöz kimdir?

AROG tişörtü dikkat çekti

Magazin muhabirlerinin sorularını yanıtlayan Algöz’ün üzerinde AROG tişörtü dikkat çekti. Tişört ile ilgili soruları da yanıtlayan oyuncu, eski filmden bir hatıra olarak giydiğini söyledi ve “Genelde her filmde böyle bir şey bastırıyoruz ekip çalışanları için sonra onları hatıra olarak saklıyorum” dedi.

“Yine aynı adamlar”

Yılmaz’ın yeni filminde kadro da merak edilirken kadroya yeni isimlerin dahil olup olmayacağı merak edilirken Zafer Algöz bu konuda “Yine aynı kadro mu?” sorusuna ise gülerek “Evet kadroda varız. ‘Yine aynı adamlar var mı?’ diye soracaksınız? Evet yine aynı adamlar” dedi.

Çekimler 13 Ağustos’ta

13 Ağustos’ta çekilecek film için Algöz’ün açıklamaları beklentileri de yükseltti. “13 Ağustos’ta çekimlere başlıyoruz İstanbul’da. Yine komedi tarzında bu kez farklı bir şey yapacak. Kara Komik Hikayeler diye bir film. 60 dakikada bir film seyredeceksiniz ikinci arada başka bir 60 dakikalık başka bir film izleyeceksiniz. İki bağımsız filmi bir seansta yapacak. Türkiye’de ilk dünyada var mı bilmiyorum?” şeklinde açıklamaları ile birlikte Cem Yılmaz’ın yeni bir şey üzerinde çalıştığını da net bir şekilde ifade eden Zafer Algöz, takipçileri meraklandırdı.

Algöz’ün açıklamaları sonrasında ise Cem Yılmaz’ın bu konuda ne diyeceği merak edilmeye başlandı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler