Ana SayfaÜnlülerBensu Soral da photoshop kurbanı oldu

İlgili Postlar

Bensu Soral da photoshop kurbanı oldu

Son dönemlerin popüler oyuncusu Bensu Soral’ın da photoshop mağduru olması sosyal medyada gündem yarattı. İşte tartışma yaratan o fotoğraf.

Türkiye’nin en güzel oyuncuları arasında gösterilen ve yer aldığı dizlerdeki performansı ile geniş bir takipçi kitlesine ulaşmayı başaran Bensu Soral, tüm güzelliğine rağmen fotoğraflarında photoshop uygulamayı tercih ediyor. Ünlü oyuncunun paylaştığı son fotoğrafta küçük detay takipçilerin dikkatinden kaçmazken oyuncunun neden böyle bir yola başvurduğu tartışılmaya başlandı.

Bensu Soral dudak dudağa!

Bensu Soral İçerde ile parlamıştı

Bugüne kadar farklı yapımlarda yer alsa da en son İçerde dizisinde yer alan ve bu dizi ile birlikte yükselişe geçen oyuncu, önemli projelerin de aranan yüzlerinden birisi haline gelmişti.  Bugüne kadar pek çok ünlü isim tarafından da uygulanan photoshop, Bensu Soral tarafından da tercih edilirken fotoğrafta Bensu Soral’ın uzun görünmek ve kollarını zayıf göstermek için işlem yaptığı görüldü. Oyuncu herkes tarafından beğenilse de boyu ve kollarından memnun olmadığı da bu fotoğraf ile birlikte ortaya çıkmış durumda. Bensu Soral’ın paylaştığı fotoğraf ise şöyle;

Bensu Soral kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler