Ana SayfaDizilerUfak Tefek Cinayetler'de Oya, seri katil mi?

İlgili Postlar

Ufak Tefek Cinayetler’de Oya, seri katil mi?

Ufak Tefek Cinayetler’in bu hafta ekranlara gelen 30. Bölümünde, meçhul cinayet hakkındaki gelişmeler iyice içinden çıkılmaz bir hal aldı. Dizi filmin sezon finali yaklaşmışken, herkesin katil olabileceği ihtimalinin yanında, maktulün kim olduğuna dair şüpheler de halen devam ediyor. Dizi takipçilerinin ise sosyal medyada, her bölümle ilgili yaptıkları ilginç yorumları ve tahminleri dikkat çekerken, yeni bölüm için de tüm nefesler tutulmuş durumda.

Ufak Tefek Cinayetler’in Oya’sı Gökçe Bahadır kime gönderme yaptı?

Ufak Tefek Cinayetler dizisinin, sezon finaline sadece son 2 bölüm kalmışken, 29 Mayıs Salı günü yayınlanacak olan 31. bölümde ve cinayetin işlendiği malum “yaza merhaba partisinde” neler olacak? Büyük merakla bekleniyor. Dizi filmin son bölümünde; ne kadar da çok birbirinden intikam almak isteyen, birisinden kurtulmak veya öldürmek isteyen, potansiyel suçlu varmış da haberimiz yokmuş, görmüş olduk. Fakat, işin ilginç tarafı ise intikam planı olan herkes, ne hikmetse Oya’da soluğu aldı. Bu durum dizi takipçilerinin de gözünden kaçmadı ve son bölümde yaşananlara, sosyal medyada “Oya seri katil mi? Cinayet işlemek isteyen Oya’ya koşuyor” yorumları yapıldı.

Ufak Tefek Cinayetler’de 4 ayrı cinayet sahnesi mi çekildi?

İzleyiciler son bölümlerde ters köşe oldu!

Ufak Tefek Cinayetler’in son birkaç bölümünde Oya’daki değişim herkesin dikkatini çekiyor. İlk bölümlerde, dizinin en masumu gibi görünen Oya’nın da artık katil olabileceği algısı oluşmaya başladı. Senarist Meriç Acemi, sezon finaline doğru izleyicileri öyle bir ters köşe yaptı ki katil ve maktul dizideki herkes olabilir. Ayrıca, izleyicilerdeki tahminler ve hayal gücü de sınırsız ilerliyor.

Son bölümde; Arzu, Burcu, Pelin, Taylan, Merve, Oya, Serhan ve Elif’in cinayet işleyebilme potansiyelleri ve kurban olabilme ihtimalleri masaya yatırılınca, tüm kafalar karıştı. Çünkü herkes, katil veya maktul hedefinde yer alıyor. Bu konu hakkında ise Milliyet Gazetesi’nden Sina Koloğlu, “Öyle bir final olacak ki…” başlıklı yazısında bu durumu daha öncesinde açıklamıştı. Koloğlu, o yazısında; “Ortalık büyük karışacak, beklenmedik dönemeçler olacak. Epey şaşırtacak ve unutulmayacak bir final garantisi var.” tüyosunu vermişti. Bu açıklamadan da anlaşıldığı üzere dizi filmin senaryosunda hedef şaşırtması yapılarak, hiç umulmadık ve ihtimali düşünülmeyen bir durum yaşanacağı iddia ediliyor. Bakalım gerçekten de öyle mi olacak? İzleyip göreceğiz…

Ufak Tefek Cinayetler’i İzleyenleri Müge Anlı’ya Başvuruyorlar!

Şu an ise tüm gözler, önümüzdeki salı günü yayınlanacak olan 31. Bölümün ilk sahnesine çevrildi. Merve, Taylan ile bir düşmana daha sahip oldu. Yayınlanan sahnede; Pelin ve Taylan’ın, Merve’yi yok edecek planlar peşinde olduğu görülüyor. Ufak Tefek Cinayetler’in sezon finali gerçekten de büyük bir heyecanla bekleniyor…

İşte 31. bölümden ön izleme:

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler