Ana SayfaÜnlülerEkranda Görmeyi Özlediğiniz Kadın Oyuncu Kim?

İlgili Postlar

Ekranda Görmeyi Özlediğiniz Kadın Oyuncu Kim?

Televizyon ekranlarının gelmiş geçmiş efsane oyuncuları, bir süredir ekranlardan uzak kaldı. Hayranları sabırsızlıkla onları yeniden görmeyi bekliyor. peki, sizin ekranda görmeyi özlediğiniz en sevdiğiniz oyuncu kim?

Tuba Büyüküstün

Duru güzelliği ve başarılı oyunculuk performansı ile ekranların aranan yüzlerinden Tuba Büyüküstün, son olarak Kıvanç Tatlıtuğ ile birlikte Cesur ve Güzel isimli dizide rol almıştı. Geçtiğimiz yıl Haziran ayında final yapan dizinin ardından başka bir dizide yer almadı.

Tuba Büyüküstün kimdir?

Elçin Sangu

Elçin Sangu, özellikle saç rengi ile dikkat çekerken, güzel yüzü ve müthiş oyunculuğu ile dikkat çeken bir isim. Milyonlarca hayranı bulunan Sangu, son olarak Barış Arduç ile birlikte Kiralık Aşk dizisinde rol almıştı. Beyazperdede ise, Mutluluk Zamanı filmi ile boy göstermişti. Sonrasında herhangi bir projede yer almadı. Hayranları, merakla yeniden Elçin Sangu’yu ekranlarda görmeyi bekliyor.

Elçin Sangu kimdir?

Ebru Özkan

Tecrübeli oyuncu Ebru Özkan, son olarak Paramparça isimli dizide rol almıştı. Dizinin final yapmasının üzerinden bir yılı aşkın bir süre geçmesine rağmen, hala daha ekranlara dönmedi. Ebru Özkan, sabırsızlıkla yeni projesi ile bekleniyor.

Ebru Özkan kimdir?

Demet Özdemir

Son olarak No:309 isimli sevilen dizide rol alan genç oyuncu Demet Özdemir, dizinin geçtiğimiz yıl final yapmasının ardından henüz başka bir dizide rol almadı. Özdemir, önümüzdeki sezon yeni bir dizide rol alarak yeniden ekranlarda boy gösterecek.

Demet Özdemir kimdir?

Fahriye Evcen

Başarılı oyuncu Fahriye Evcen, en son geçtiğimiz yıl yayınlanan Ölene Kadar isimli dizide rol almıştı. Sonrasında herhangi bir dizide rol almadı. Önümüzdeki sezon Evcen’i yeniden ekranlarda görmeyi bekleyen hayranları, umduğunu bulamayacak gibi görünüyor. Çünkü, ünlü oyuncunun herhangi bir dizi ile anlaşma yaptığı haberleri duyulmadı.

Fahriye Evcen kimdir?

Özge Gürel

Sempatik oyuncu Özge Gürel, son olarak Dolunay dizisinde rol almıştı. Geçtiğimiz haftalarda da Börü dizisinde konuk oyuncu olarak yer almıştı. Sonrasında herhangi bir dizide yer almadı.

Özge Gürel Kimdir?

Hande Doğandemir

Ünlü oyuncu Hande Doğandemir, son olarak Hayatımın Aşkı dizisinde rol almıştı. Uzun zamandır, yeni bir projede yer almadı.

Hande Doğandemir kimdir?

Selma Ergeç

Uzun zamandır ekranlara göremediğimiz Selma Ergeç, önümüzdeki sezon için yeni bir dizi haberi ile gündeme gelmedi. Hayranları merakla bekliyor.

Selma Ergeç kimdir?

Peki sizin ekranda görmek istediğiniz oyuncu hangisi?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler