Ana SayfaDizilerKanal D'den bomba karar! Biri hariç bütün dizilerine final yaptırıyor!

İlgili Postlar

Kanal D’den bomba karar! Biri hariç bütün dizilerine final yaptırıyor!

Kanal D’den flaş karar! Kanal D, bir dizisi hariç bütün dizilerine final yaptırıyor. Bu sezon iddialı dizilerinin neredeyse hiçbiri tutmayan Kanal D, yeni bir döneme giriyor. Kanal D, hangi dizisine final yaptırmayacak? Bütün dizilerin arasından sıyrılan dizi hangisi? Detaylar haberimizde…

Kanal D’nin Dizisine Dünyaca Ünlü Bomba Transfer!

Kanal D’nin de içinde olduğu Doğan Grubu’nun Demirören Grubu’na satılması ile yeni bir dönem başlıyor. Kanal D’de köklü bir değişikliğe gidiliyor. Demirören Grubu, Kanal D hakkında flaş bir karar verdi. Kanalın biri hariç tüm dizileri bitirilecek ve yerlerine bomba gibi projeler gelecek.

Arka Sokaklar yola devam ediyor

Doğan Grubu’nun Demirören Grubu’na satılmasının ardından yeni değişimler göz önüne çıkmaya başladı. Kanal D’nin, yeni sezonda tüm dizilerini bitireceği, yerine yeni projeler getireceği iddia ediliyor. İddialara göre; Kanal D Türkiye’nin en uzun soluklu dizilerinden biri olan Arka Sokaklar hariç diğer tüm dizilerine final yaptırarak yayın hayatına son verecek. Arka Sokaklar, uzun listenin arasında kurtulan tek yapım olacak.

Kanal D’nin hangi dizileri final yapıyor?

Yeni başlayan İnsanlık Suçu dizisinin akıbeti ise, henüz belli değil. İddialara göre; Kanal D, son haftalarda yükselişe geçen İnsanlık Suçu hakkında henüz net bir karar vermedi.

Mehmed Bir Cihan Fatihi için karar verildi. İddialı bir başlangıç yapan, ancak kötü bir çıkış yakalayan, hala daha kendini toparlayamayan Mehmed Bir Cihan Fatihi, 1 Mayıs Salı akşamı final yapıyor.

Siyah Beyaz Aşk dizisinin ise, yeni sezonda ekran hayatına devam edemeyeceği iddia ediliyor.

İki sezondur yayınlanan Vatanım Sensin dizisi ise, bu hafta son bölümü ile yayınlanacak.

Kanal D’nin yeni projeleri

Kanal D’nin son verdiği dizilerin yerine bomba gibi yapımların geleceği iddia edildi. Kanal D, yeni sezona bomba gibi bir giriş yapmak isteyerek bir dönem fırtınalar estiren, izlenme rekorları kıran Biri Bizi Gözetliyor’u geri döndürecek. İddialı yapım BBG’nin yeni sezonda Kanal D ekranlarında yayınlanacağı iddia ediliyor.

Uzun zamandır yayınlanacak bir kanal arayan Kurtlar Vadisi dizisinin, yeni sezonda Kanal D ekranlarında yayınlanmaya başlayacağı iddia edildi.

Kanal D’nin, Vatanım Sensin’in yerine başlayacak olan dönem dizisinin Selanik 1920 olduğu iddia edildi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler