Ana SayfaÜnlülerMetin Hara'dan Adriana Lima itirafı: Yediği anda kulaklarından ateş çıktı!

İlgili Postlar

Metin Hara’dan Adriana Lima itirafı: Yediği anda kulaklarından ateş çıktı!

Metin Hara, konuk olarak katıldığı programda sevgilisi Adriana Lima ile ilgili ilginç itiraflarda bulundu. Hara, “Adriana Lima’ya atom yedirdim kulaklarından ateş çıktı.” dedi. İşte detaylar…

Adriana Lima İstanbul’da! Müstakbel Kayınvalidesi ile tanıştı!

Metin Hara ve Adriana Lima aşkı tam gaz devam ediyor

Dünya, dünyaca ünlü model Adriana Lima ile Türk yazar Metin Hara’nın aşkını konuşurken, onlar dolu dizgin yaşamaya devam ediyor.

Metin Hara’dan Adriana Lima açıklamaları

Metin Hara, Emre Saygı’nın sunduğu “Hadi Be” programına konuk olarak katıldı. Hara, programda ünlü model sevgilisi Adriana Lima ile ilgili ve yaşadıkları aşkla ilgili açıklamalarda bulundu.

Metin Hara kimdir?

2,5 günde 8 kez uçtum

Sosyal medya hesabından paylaştığı ve çok konuşulan uçakta öpüşme fotoğrafının hikayesini anlatan Metin Hara, “O ailevi bir durumdan dolayı çok üzgündü. Onu görmek için cuma sabahı buradan çıkıp yanına gittim, pazar sabahı geri döndüm. Sadece o gülümsemeye tanık olmak için 2,5 günde 8 uçuş yaptım.” dedi.

Adriana’nın yüzüne pasta yapıştırdığım oldu

Sevgilisi Adriana Lima’ya sık sık şakalar yaptığını ifade eden Metin Hara, “Onun iki kızı var. Ben çocukları örgütlüyorum, genelde ona şaka yapıyoruz. Adriana’nın yüzüne pasta yapıştırdığım da oldu, daha komik şakalar yaptığım da.” diye konuştu.

Adriana Lima kimdir?

O kadının gözlerinin yaşardığını, kulaklarından alev çıktığını gördük

Metin Hara, Adriana Lima’ya meşhur atom mezesini yedirdiği anı anlattı: “Bir Türk yemeği var, atom diye. Bilirsiniz mezelerden birisi. Biz atomu yemenin usulünü biliyoruz. İnce ince kesersin, karıştırır ekmeğe sürersin. ‘Sen Brezilyalısın, acı seviyorsun’ dedim. Üç tane kızarmış parçayı aldım, azıcık da yoğurtla ‘Al al al’ dedim. O kadının gözlerinin yaşardığını, kulaklarından alev çıktığını gördük. Bir de ailem de aynı masada, ‘ne yapıyorsun’ diyorlar bana. Böyle şakalar da yapıyoruz. Şimdi o da bana böyle bir şaka yapar, eğleniriz.” dedi.

Dünyaca ünlü model Adriana Lima ve Türk yazar Metin Hara, geçtiğimiz yılın yaz aylarında aşk yaşamaya başlamıştı. İlk kez Türkiye’de birlikte tatil yaparken görüntülenen aşk, o dönem çok eleştirilse, reklam aşkı olduğu iddia edilse bile, hala daha devam ediyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler