Ana SayfaDedikoduAfra Saraçoğlu Yüzünden Dizi Setinden Kovuldu!

İlgili Postlar

Afra Saraçoğlu Yüzünden Dizi Setinden Kovuldu!

‘Fazilet Hanım ve Kızları’ dizisinin Ece’si Afra Saraçoğlu, rol aldığı dizi filmin yönetmen yardımcısı Eray Altay’ı işinden etti. ‘Fazilet Hanım ve Kızları’ dizisinin yönetmeni Gökçen Usta’nın kardeşiyle aşk yaşarken; gönlünü, dizinin başrolü Afra Saraçoğlu’na kaptıran Eray Altay işinden oldu. Güzel oyuncu Saraçoğlu için yönetmenin kardeşiyle olan ilişkisini bitiren Altay, olay ortaya çıkınca dizi setinden kovuldu.

Afra Saraçoğlu Kimdir?

Fazilet Hanım ve Kızları Dizisi Oyuncu Kadrosu

Afra Saraçoğlu, ilk kez; Özcan Deniz ve Nurgül Yeşilçay’ın başrollerini paylaştığı “İkinci Şans” adlı sinema filminde, Yeşilçay’ın kızını oynayarak tanındı. Bu filmden sonra güzelliğiyle ve gözleriyle “Yerli Adriana Lima” yakıştırması da yapılan oyuncu Saraçoğlu, şöhret basamaklarını hızla tırmanmaya başladı. 20 yaşındaki genç oyuncu, iki sezondur rol aldığı “Fazilet Hanım ve Kızları” dizisindeki performansıyla da büyük bir beğeni kazandı.

Özcan Deniz kimdir?

Nurgül Yeşilçay kimdir?

Son günlerde, kendisine Türkan Şoray gibi kanunlar koymasıyla gündeme gelen Saraçoğlu, son röportajında “Öpüşmem, sevişmem gibi Türkan Şoray kanunlarınız var mı?” sorusuna “20 yaşındayım, asla sevişmem. Bu benim kırmızı çizgim. Ama 5-6 yıl sonra projeye göre fikrim değişebilir.” Cevabıyla dikkat çekmişti.

Türkan Şoray Kimdir?

Bu haftalarda ise aşk mevzularıyla gündemde olan güzel oyuncu; rol aldığı son dizinin, yönetmen yardımcı Eray Altay ile gizli aşk yaşamasıyla gündemde…

‘Fazilet Hanım ve Kızları’ dizisinin yönetmen yardımcısı Eray Altay, yönetmen Gökçen Usta’nın kardeşiyle aşk yaşarken, gönlünü dizinin başrolü Afra Saraçoğlu’na kaptırınca, dizi setinden kovuldu.

Yönetmen Gökçen Usta’nın kardeşiyle olan ilişkisini bitiren Eray Altay, Afra Saraçoğlu ile ilişkilerini bir süre gizli yaşadı. Gökçen Usta ise Eray Altay’ın, Afra ile yeni bir ilişkiye başladığı için kardeşinden ayrıldığını öğrendi. Bunun üzerine yönetmen Usta; ailevi meselesini set ortamına taşıyamayacağını, bu nedenle kendisiyle artık çalışmasının mümkün olmadığını Eray Altay’a iletti.

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler