Ana SayfaDedikoduAlişan ve Çağla Şıkel'e ne oldu? İkili, yollarını ayırdı!

İlgili Postlar

Alişan ve Çağla Şıkel’e ne oldu? İkili, yollarını ayırdı!

Uzun yıllardır hem sıkı dostluk hem de program partnerliği yapan Alişan ve Çağla Şikel’in arasına kara kedi mi girdi? İki ünlü isim, yollarını ayırdı. Şikel, “Artık partner istemiyorum.” dedi. Detaylar haberimizde…

Alişan ve Çağla Şikel’in arasına karar kedi mi girdi?

Alişan ve Çağla Şikel ikilisi, uzun yıllardır aralarından su sızmayan iki sıkı dost. Bunun yanı sıra, yıllardır birlikte program sunarak partnerlik yapıyorlar. Ancak, Çağla Şikel artık yanında partner istemediğini açıkladı. Şikel’in bu açıklaması şoke ederken, “Alişan ve Çağla Şikel’in arasına karar kedi mi girdi?” sorusunu akıllara getirdi.

Çağla Şikel: Partner istemiyorum

Akmerkez’de alışveriş yaparken basın mensuplarının objektifine yakalanan Çağla Şikel, Palandöken’e tatile gideceğini ifade etti. Çağla Şikel, tek başına bir program sunmaya başlayacağını ifade ederek “Artık tek başıma sunacağım. Partner istemiyorum” diye konuştu.

Hızlı adım atma

Çağla Şikel, geçtiğimiz haftalarda sevgilisi Buse Varol ile yıldırım nikahıyla evlenmeye karar veren yakın dostu Alişan’a “Hızlı adım atma” uyarısında bulunmuştu. İkilinin arası bu nedenle mi açıldı?

Alişan kimdir?

Çağla Şikel kimdir?

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler