Ana SayfaDizilerTolga Çevik'in Kime "Arkadaşım" Dediği Ortaya Çıktı

İlgili Postlar

Tolga Çevik’in Kime “Arkadaşım” Dediği Ortaya Çıktı

Komedi Dükkanı formatının yaratıcısı yaklaşık 10 yıldır Tolga Çevik ile başarılı projelere imza atan, Tolga Çevik’in “Arkadaşım” diye seslendiği yönetmenin kim olduğu ortaya çıktı.

Tolga Çevik’in programlarında sürekli sesini duyduğumuz, replikleriyle gönüllerde taht kuran ancak yüzünü göremediğimiz kişinin usta yönetmen Fırat Doğu Parlak olduğu ortaya çıktı.

Fırat Doğu Parlak kimdir?

Tolga Çevik & Fırat Doğu Parlak
Tolga Çevik & Fırat Doğu Parlak

Tolga Çevik’in “Komedi Dükkanı”, “Arkadaşım Hoşgeldin” ve “TolgShow” programlarında arkadan konuşan sürekli münakaşa ederek eğlenceli anlara sebep olan sesin sahibinin Fırat Doğu Parlak olduğu ortaya çıktı.

Tolga Çevik’in “Arkadaşım” diye seslendiği, sürekli didiştiği ve 7’den 77’ye bütün Türk halkının gözdesi olan sesin sahibi nihayet ortaya çıktı. 10 yıl gibi bir süredir Komedi Dükkanı formatında sesiyle yer alan ve arka planda kalarak gizemini korumayı başaran usta yönetmen ismini saklamayı başarmıştı. Yıllardır ekranlarda sürekli sesini duyduğumuz, ancak yüzünü bir türlü göremediğimiz kişi usta yönetmen Fırat Doğu Parlak’mış.

Henüz tanınmadığı dönemlerde önemli bir girişim örneği ile Komedi Dükkanı formatını tasarlayan ve Tolga Çevik ile uzun soluklu bir programa imza atmayı başaran Fırat Doğu Parlak tüm patenti kendine ait olan bu format ile hala ekranlarda boy göstermeye devam ediyor.

Ünlü oyuncu Burcu Kara ile 2016 yılında dünya evine giren başarılı yönetmen bu sezon TolgShow ile ekranlarda yer almaya ve izleyicisini güldürmeye devam ediyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler