Ana SayfaDedikoduYıldırım nikahı kıymaya hazırlanan Alişan'a, Çağla Şıkel'den uyarı: Hızlı adım atma

İlgili Postlar

Yıldırım nikahı kıymaya hazırlanan Alişan’a, Çağla Şıkel’den uyarı: Hızlı adım atma

Alişan ve Buse Varol çifti, yıldırım nikahı ile evlenmeye karar verdi. Alişan’a ilk uyarı, yakın arkadaşı Çağla Şıkel’den geldi. Şıkel, “Alişan’ı ‘hızlı adım atma’ diye uyardım.” dedi. İşte detaylar…

İlk uyarı Çağla Şıkel’den geldi.

Bebek’te basın mensuplarının objektifine takılan Çağla Şıkel, Buse Varol ile aşk yaşayan ve evlilik yolunda hızla ilerleyen yakın arkadaşı Alişan hakkında açıklamalarda bulundu.

Çağla Şıkel’den Alişan’a “Hızlı adım atma” uyarısı

Buse Varol ile, birlikte rol aldıkları dizide tanışıp aşk yaşamaya başlayan, şimdi de yıldırım nikahı ile evlenmeye karar veren Alişan’a uyarıda bulunduğunu ifade eden Çağla Şıkel, “Aileleri tanıştı. Alişan’a ‘Hızlı adım atma’ diyorum ama insan o duyguyu tadınca engel olamıyor. Karakterleri birbirine yakın. İnşallah güzel bir yuvaları olur.” diye konuştu.

Alişan ve Buse Varol yıldırım nikahı kıyacak

Alişan, bu uyarıya rağmen sevgilisi Buse Varol ile yıldırım nikahı kıymaya karar verdi. Çiftin evlilik tarihleri merak ediliyor.

Dostlar Mahallesi dizisinden Alişan ve Buse Varol karlı çıktı

Büyük umutlar ile başlayan Dostlar Mahallesi, reyting listesine en fazla bir ay kadar dayanabildi. Reytinglere yenilerek yayından kaldırılma kararı alınan Dostlar Mahallesi dizisinin en karlı iki ismi, dizi setinde tanışıp aşk yaşamaya başlayan, şimdi de yıldırım nikahı ile evlenmeye karar veren Alişan ve Buse Varol oldu.

Buse Varol kimdir?

Alişan kimdir?

Çağla Şıkel kimdir?

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler