Ana SayfaDizilerTetikçinin Oğlu 4. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Metin Yaralanan Korkmaz'ı Bırakıp Gidebilecek...

İlgili Postlar

Tetikçinin Oğlu 4. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Metin Yaralanan Korkmaz’ı Bırakıp Gidebilecek Mi?

Fox Tv’nin yeni gözde dizisi Tetikçinin Oğlu, 3. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Metin ile İskender, arabalarıyla tam burun buruna geldikleri anda araya bir kamyon giriyor ve o sırada Korkmaz oğlunu oradan uzaklaştırıyor. İskender, Metin’in Sibel ile görüştüğünü öğrenip onun da peşine düşüyor. Sibel, peşine düşen adamlardan kurtulmak için Korkmaz’dan yardım istiyor. Korkmaz, mürtecilerin götürüldüğü bir kamyonete oğluyla biniyor. Metin’in fenalaşmasıyla kamyonetten iniyorlar. İskender, elindeki takip cihazından onların o kamyonette olduğunu öğrenip, içindekilerin üzerine kurşun yağdırıyor. Tetikçinin Oğlu 4. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Metin, yaralanan Korkmaz’ı bırakıp gidebilecek mi?

Metin Yaralanan Korkmaz’ı Bırakıp Gidebilecek Mi?

Tetikçinin Oğlu 4. bölüm 1. fragmanında; İskender, içlerinde Korkmaz ile Metin var diye kamyonetin içini tüfeğiyle tarıyor. Daha sonra o kadar kişinin canını aldığı için pişmanlık duyup üzülüyor.  Metin ile Korkmaz, oradan uzaklaşıyor. Korkmaz, kaçmak için bir helikopter ayarlıyor. O sırada İskender geliyor ve Korkmaz yaralanıyor. Korkmaz, Metin ile Sibel’e hemen helikoptere binip kaçmalarını işaret ediyor. Metin, babasına bakıp kalıyor. Metin, babasını yaralı bir şekilde bırakıp gidecek mi?

İşte Tetikçinin Oğlu 4. bölüm 1. fragmanı…

TETİKÇİNİN OĞLU 3. BÖLÜMDE NELER OLDU?

İskender, Metin’in sürdüğü ambulansın üzerine tam gaz arabasını sürüyor. O sırada bir kamyonet araya giriyor. Korkmaz, hemen direksiyona geçip oğlunu ve arkadaşını oradan uzaklaştırıyor. Erol, ağır yaralı olduğu için yarı yolda hayatını kaybediyor. Metin, hayattaki tek dostunu kaybetmenin üzüntüsünü yaşıyor.

Korkmaz, tehlike gittikten sonra oğluyla konuşmak istiyor. Ona, annesinin nasıl öldüğünü soruyor. O da, bir adamın kendilerini alıp götürürken yolda kaza yaptıklarını ve annesinin orada can verdiğini anlatıyor. Korkmaz, adamın nasıl biri olduğunu soruyor. Metin ise, bu soru karşısında çok öfkeleniyor.

Huriye, abisiyle konuşup onu sakinleştirmeye çalışıyor. Ama başarılı olamıyor. Korkmaz, evine gidip tavşanların olduğu kümeste bulunan para dolu çantayı alıyor. İskender, onun içine koyduğu takip cihazıyla onu takip etmeye başlıyor.

Bu arada Metin’in, Sibel isimli bir kızla görüştüğünü öğrenip Yunus’tan o kızı bulmasını istiyor. Yunus, Sibel’i başka bir isimle bildiği için ondan şüphelenmiyor ve ondan yardım istemek için yanına gidiyor. Yunus’a gelen telefonla Sibel onun elinden kurtuluyor.

Ancak peşine adamlar düşüyor. Sibel Korkmaz’ı arayıp ondan yardım istiyor. Korkmaz Sibel’i, adamların elinden kurtarıyor. Korkmaz, İskender’in mürteci sevkıyatı yaptığı kamyonetlerden birine oğluyla birlikte biniyor.

Metin, kapalı yerde kalınca fenalaşıyor. Korkmaz, hemen kamyoneti durdurup oğluyla birlikte dışarı çıkıyor. O sırada İskender geliyor ve Korkmaz ile Metin’in o kamyonette olduğunu zannedip kamyoneti tüfeğiyle tarıyor.

Tetikçinin Oğlu 3. Bölüm 2. Ön İzleme Yayında! Huriye Abisini İntikam Almaktan Vazgeçirmeye Çalışıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler