Ana SayfaDizilerKraliçe 4. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Ateş Deniz'in Boşanma Protokolünü Yırtıp Atıyor!

İlgili Postlar

Kraliçe 4. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Ateş Deniz’in Boşanma Protokolünü Yırtıp Atıyor!

Kanal D’nin yeni gözde dizisi Kraliçe, 3. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Çiftlik borcundan dolayı mühürleniyor. Ertesi gün Deniz, yüzüğünü satıp bankanın ikinci taksitini ödeyip mührü kaldırıyor. Ateş, Deniz’in yüzüğü sattığını öğrenip yüzüğü geri alıyor. Ziya, diğer alacaklıları ayağa kaldırıyor ve Ali darp ediliyor. Ateş, gidip alacaklılarla konuşup borçları kapatıyor. Zeynep, Ateş’in hayatında başka kadınlarda olduğunu anlıyor ve onu uyarırken Deniz her şeyi duyuyor. Kraliçe 4. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Ateş, Deniz’in boşanma protokolünü yırtıp atıyor.

Ateş Deniz’in Boşanma Protokolünü Yırtıp Atıyor!

Kraliçe 4. bölüm 1. fragmanında; Deniz, artık Ateş’ten bir an evvel boşanmak istiyor ve bir protokol hazırlatıp ona veriyor. Ondan hiçbir şey istemediğini sadece kızının velayetini istediğini söylüyor. Ateş, Deniz’den boşanmak istemiyor ve Deniz’in gözlerinin içine bakarak protokolü yırtıp atıyor. Deniz, bu davranıştan sonra Ateş ile çekişmeli boşanma sürecine gireceğini anlıyor.

İşte Kraliçe 4. bölüm 1. fragmanı…

https://youtu.be/1aRsIXw_6cw

KRALİÇE 3. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Çiftlik borcundan dolayı mühürleniyor. Üç kardeş, geceyi küçük bir kulübede geçiriyor. Deniz ertesi sabah kardeşlerine bir not bırakıp İstanbul’a yüzüğünü satmaya gidiyor. Yüzüğü satan Deniz, bankanın ikinci taksitini ödeyip çiftlikteki mührü kaldırıyor. Kuyumcu Ateş’i arayıp Deniz’in yüzüğü sattığını söylüyor.

Ateş gidip yüzüğü geri alıyor. Kariyeri Deniz’le ayrılmamasına bağlı olan Ateş, çiftliğe gidiyor. Öte yandan Ziya, çiftliği ucuza kapatmanın derdindeyken umutları suya düşüyor. Böyle olunca diğer alacaklılarla konuşup onları kışkırtıyor. Ali, çarşıda alacaklıların saldırısına uğruyor.

Bunu öğrenen Ateş, gidip alacaklılarla tek tek konuşup ellerindeki senetleri alıp borçları ödüyor. Böyle olunca Deniz, Ateş’e karşı biraz yumuşamaya başlıyor. O akşam Ateş’de çiftlikteki kutlama yemeğine kalıyor. Zeynep Ateş’in yanında oturuyor ve onu üst üste bir kadının aradığını görüyor.

Ateş çiftlikten ayrılırken Zeynep onunla konuşmak istiyor. Ona, Deniz’in ona karşı yumuşadığını, başka kadınlarında olduğunu öğrenirse neler olabileceğini söyleyip onu uyarıyor. O sırada Deniz, Zeynep ile Ateş’in konuşmasını duyuyor. Ateş’in Deniz’le tekrar barışma hayalleri suya düşüyor.

Kraliçe 3. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Deniz Çiftliği Hacizden Kurtarmak İçin Yüzüğünü Satıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler