Ana SayfaDizilerÜç Kız Kardeş 45. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Türkan Evine Giren Adamın...

İlgili Postlar

Üç Kız Kardeş 45. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Türkan Evine Giren Adamın Elinden Kurtulabilecek Mi?

Kanal D’nin büyük bir beğeni ile izlenen dizisi Üç Kız Kardeş, 44. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Rüçhan, Türkan’ın boşanma mahkemesine gitmesini engelliyor. Somer, Türkan’ın bir bahane uydurduğunu anlayıp onu kıskandırma turlarına giriyor. Bunda başarılı da oluyor. Türkan, Özer’in Sevilay’ı eve getirdiğini öğrenip onunla konuşmaya gidiyor. Rüçhan, evine dönmek için gittiğinde Sevilay’ı sabahlıkla evinde görüyor. Öte yandan bir adam Türkan’ın evine zorla giriyor. Üç Kız Kardeş 45. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Türkan, evine giren adamın elinden kurtulabilecek mi?

Türkan Evine Giren Adamın Elinden Kurtulabilecek Mi?

Üç Kız Kardeş 45. bölüm 1. fragmanında; Türkan’ın evine zorla giren bir adam, cam çerçeve her şeyi kırıyor ve Türkan’ın canına kastediyor. Öte yandan Sevilay’ı evinde yarı çıplak sabahlıkla gören Rüçhan adeta deliye dönüyor. Rüçhan Sevilay’ı, döve döve sokağa atıyor. Diğer taraftan Mesut’un kardeşi ortaya çıkıyor ve kardeşini evlat edinen ailenin yanına doğru yola çıkıyor.

İşte Üç Kız Kardeş 45. bölüm 1. fragmanı…

ÜÇ KIZ KARDEŞ 44. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Türkan, Somer’le birlikte mahkemeye gitmek için hazırlanıyor. Rüçhan, Türkan’ı gitmemesi için engelliyor. Somer ise beklemediği bir çıkışla karşı karşıya geliyor. Türkan, bahaneyle boşanma davasına gitmiyor. Sevilay ise Rüçhan’ın yokluğunu fırsat bilerek, Özer’in evine yerleşiyor. Özer, ona karşı çıkıyor. Ama onun çok hasta olduğunu öğrenince evde kalmasına izin veriyor.

Somer bir yandan annesinin mallarını geri almak için uğraşırken, diğer yandan da Türkan’la ilişkisini tekrardan düzene oturtmaya çalışıyor. Türkan ve Somer arasında dengeler yavaş yavaş değişiyor. Artık Somer kaçıyor, Türkan kovalıyor. Rüçhan’ı polise veren kişinin Özer olduğu ortaya çıkıyor. Rüçhan’ın olayında suç görünen Nesrin de görüntülerle ilgili Özer’den duyduklarının ardından, Türkan ve Rüçhan’ın karşısına çıkıp gerçekleri tek tek açıklıyor.

Rüçhan’ın dünyası adeta başına yıkılıyor. Somer’in Rüçhan için verdiği mücadele devam ediyor. Rüçhan, Türkan’ın yanından ayrılmaz ve bir umut Özer’in kendisinden aldığı her şeyi geri alabilmenin yollarını arıyor.

Türkan, Somer’in tüm çabalarına rağmen gururundan vazgeçmediği için Somer’e başka bir şans bırakmıyor. Kıskançlık krizine giren Türkan, Somer’in otel odasına baskın yapıyor. Sabaha kadar da oradan ayrılmıyor.

Ertesi gün Türkan eve döndüğünde Rüçhan’ın valizini topladığını ve evine dönmek istediğini görüyor. Sevilay’ın evde olduğunu bilen Türkan, Somer’e gerçekleri anlatıyor. Somer, koşup babasından bunun hesabını soruyor. Rüçhan Somer’i, babasını boğazlarken yetişiyor. O sırada Sevilay, Rüçhan’ın sabahlığıyla aşağı iniyor. Rüçhan, Sevilay’ı evinde görünce donup kalıyor.

Üç Kız Kardeş 44. Bölüm 1. Ön İzleme Yayında! Somer Türkan’ı Kıskandırmak İçin Uğraşıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler