Ana SayfaDizilerKızılcık Şerbeti Dizisi RTÜK'ten Ceza Yedi! Dizi Yayından Kaldırıldı Mı?

İlgili Postlar

Kızılcık Şerbeti Dizisi RTÜK’ten Ceza Yedi! Dizi Yayından Kaldırıldı Mı?

Show Tv’nin büyük bir ilgiyle izlenen Kızılcık Şerbeti dizisinden kötü haber. Dizinin geçtiğimiz hafta yayınlanan bölümündeki gerdek gecesi sahnesi nedeniyle dizi RTÜK’ten ceza yedi. Dizi RTÜK’ten ne ceza aldı? Kızılcık Şerbeti dizisi yayından kaldırıldı mı? Detaylar haberimizde…

Kızılcık Şerbeti Dizisi RTÜK’ten Ceza Yedi!

Kızılcık Şerbeti, geçtiğimiz haftalarda yayınlanan gerdek gecesi sahnesi nedeniyle RTÜK’ten ceza aldı. RTÜK’ün kararına göre diziye 5 hafta durdurma ve 1.5 milyon TL’lik para cezası verildi. Söz konusu tebliğ kararı 15.00’da SHOW TV’ye iletildi. Dizinin o sahnesi ‘kadına şiddet’ gerekçesiyle ceza aldığı haberi hızla yayıldı.

Dizi Yayından Kaldırıldı Mı?

TV100’ün haberine göre kanal yönetimi bu karara itiraz edip mahkemeden yürütmeyi durdurma talep edebiliyor. Eğer mahkeme yürütmeyi durdurursa dizi yayınlanmaya devam edecek. Ancak aksi bir karar olursa kararın gereği uygulanacak. Ama yine de mahkeme RTÜK’ün kararı doğrultusunda hüküm belirtse bile sürecin tamamlanmasına kadar dizinin iki ya da üç bölüm daha yayınlanmaya devam etmesi bekleniyor.

KIZILCIK ŞERBETİ 21. BÖLÜMDE NELER OLMUŞTU?

Nursema, evlendiği gece başına gelenleri iki aileye de itiraf ettikten sonra onlara, artık birbirlerini yemelerini söyleyip evi terk ediyor. İki aile birbirine giriyor. Alev Nursema’yı yolda görüp onu evine götürüyor. Pembe ile Abdullah, kızlarının nerede olduğunu merak ediyor.

Doğa, Nursema’yı hastaneden kaçıranın kendisi olduğunu söyleyince büyük tepki alıyor. Buna karşılık Doğa, Nursema’nın onlardan değil neden kendisinden yardım istediğini düşünmeleri gerektiğini söylüyor. Abdullah, Doğa’nın Nursema’nın yerini bildiğini tahmin edip onu takip ettiriyor.

Doğa’nın annesinin oturduğu apartmana girdiğini, oradan Umut’un da çıktığını, onun da binada oturduğunu Abdullah öğreniyor ve hemen Umut’un evine girmesini istiyor. Umut, cüzdanını unutum eve tekrar döndüğünde Abdullah’ın adamının evinde olduğunu görüyor. Ondan Nursema’nın evden kaçtığını öğreniyor.

Gidip Abdullah’la konuşan Umut, Nursema’yla konuşmaya gidiyor. Nursema, Umut’un yalvarışına dayanamayıp kapıyı açıyor. Umut, bir daha ondan ayrılmak istemediğini söylüyor. Bu arada Fatih, amcasından Kayhan için yardım istiyor. Kayhan, paraları alıp kaçmayı planlarken Ömer, onun hesabına tedbir koyduruyor.

Kayhan, Leman’ın yanına gidip ona evlenme teklif ediyor. Leman’la evlenip onun parasının üzerine konmayı düşünüyor. Doğa, staja başlıyor. Kendisine gelen hastaların kadın olduğunu görünce Fatih’in hastanenin sahibiyle öyle anlaştığını öğreniyor.

Abdullah Nursema’nın yanına gidiyor ve ondan eve dönmesini istiyor. Nursema babasına, onun Alev’i sevdiğini, onun ağzında duyduğunu, eğer bunu annesine itiraf ederse onunla döneceğini söylüyor. Abdullah da, Nursema’nın bu şartını kabul ediyor.

Kızılcık Şerbeti 22. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Abdullah’ın Pembe’ye İtirafı Ortalığı Karıştıracak!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler