Ana SayfaDizilerBir Küçük Ğün Işığı 7. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Elif'i Yıkan Haber...

İlgili Postlar

Bir Küçük Ğün Işığı 7. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Elif’i Yıkan Haber Ne?

Atv’nin sevilen dizisi Bir Küçük Gün Işığı, 7. yeni bölümüyle 17 ekim pazartesi günü ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Elif, Fırat’a o evin artık onun olduğunu söyleyip gider. Ümran, kızının ne demek istediğini anlamak için Elif ile Fırat’ı takibe alır. Oğlunun ya bir sırrı olduğunu, ya da onu sevdiğini düşünmeye başlar. Fırat, Dila tarafından tehdit edilince onu klinikten çıkartıp eve getirir. Ümran, Fırat’ın Dila’yı klinikten çıkartmasına sert tepki gösterir. Bir Küçük Gün Işığı 7. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Elif’i yıkan haber ne?

Pazartesi Dizileri 2022

Elif’i Yıkan Haber Ne?

Bir Küçük Gün Işığı 7. bölüm 2. fragmanında; Elif, bir arkadaşının evinde kalmaya başlıyor. Bir de üzerine arkadaşının annesinin kendisi hakkında konuşmalarını duyuyor. Dila, yeni planlar peşine düşüyor. Fırat’a, ne yaptığını bildiğini yazan bir mesaj geliyor. Elif, yeni evine taşınmaya hazırlanırken gelen telefondan kötü bir haber alıyor.

İşte Bir Küçük Gün Işığı 7. bölüm 2. fragmanı…

BİR KÜÇÜK GÜN IŞIĞI 6. BÖLÜM ÖZETİ!

Fırat, Dila’nın elinde kanlı bıçak ve annesini de yaralı bir şekilde görür. Dila, annesinin kendi kendisini yaraladığını haykırır. Fırat ise ona inanmayıp Dila’yı kliniğe yatırır. Aslında Ümran, kendi kendisini yaralayıp suçu Dila’ya atar. Öte yandan Elif ise, kocasının ölmeden önce evin kredisini ödemediğini ve bu yüzden bankanın evi satışa çıkardığını öğrenir.

Çareler aramaya başlayan Elif, durumu Fırat’a anlatamaz. Güneş, Fırat’ın eve gelmesini sağlar. Fırat Elif’in evine gittiğinde onun eşyalarının olmadığını görür. Bu arada Sude, Fırat’ın sürekli Elif’le vakit geçirmesinden rahatsız olur ve onun kocası hakkında bilgi toplar.

Hakan’ın başka bir hayatı olduğunu öğrenir. Bir de üzerine Fırat’ın Elif’in oturduğu evin borcunu ödeyip satın aldığını öğrenir. Bu arada Fırat, kardeşini klinikten çıkartmayı düşünür. Dila, Yılmaz’ı arayıp ona klinikten kaçma planını anlatır. Fırat tam kardeşini klinikten çıkarmaya gittiğinde onun kendisini kaybettiğini görür.

Doktorlar Dila’nın çevreye ve kendisine zarar vermediğinden emin olurlarsa onun klinikten çıkmasına izin vereceklerini söyler. Böyle olunca Fırat kardeşini çıkartmanın zor olduğunu anlar. Sude Elif’in yanına gidip ona Frat’ın onun evini aldığını, onun amacını bildiğini söyler. Elif, Sude’nin aşağılamalarına dayanamayıp ona tokat atar.

Fırat’ı bulup onun karşısına çıkar ve onun ne yapmaya çalıştığını sorar. Dila ise, annesini arayıp abisine Elif’in yanındaki kızın kimin olduğunu sormasını ister.

Bir Küçük Gün Işığı 7. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Elif Fırat’ın Yardımını Kabul Etmiyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler