Ana SayfaDizilerİyilik 14. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Neslihan'ın Çocukları Kaçırılıyor Mu?

İlgili Postlar

İyilik 14. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Neslihan’ın Çocukları Kaçırılıyor Mu?

Fox Tv’nin sevilen dizisi İyilik, 13. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Neslihan ve Şahika artık görgü tanığının da havuz görüntülerini polise verenin de Murat olduğundan emin oluyorlar. Murat Damla’nın uyanıp kendisini bıçaklayan kişinin Murat demesinden korkup hastaneye gidiyor. Neslihan, Murat’tan kendi intikamını kendi almak istediği için onu ele vermiyor. Murat, Damla’ya hiçbir şey olmamış gibi davranıyor. Bir taraftan da İtalya’dan gelecek parayla kaçma planı yapıyor. Ama valizin içindeki paraları Damal’nın aldığından haberi olmuyor. İyilik 14. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Neslihan’ın çocukları kaçırılıyor mu?

Cuma Dizileri 2022

Neslihan’ın Çocukları Kaçırılıyor Mu?

İyilik 14. bölüm 1. fragmanında; Neslihan, annesiyle birlikte beş parasız kalıyor. O lüks hayatı bırakıp bir kenar mahalleden ev tutmak zorunda kalıyorlar. Atilla, Nelahan’a Murat’a yoğunlaşacağını, onun kendilerine oyun oynayıp kaçtığını düşündüğünü söylüyor. Neslihan, cep telefonuna gelen sesli mesajı açtığında Murat’ın çocuklarına çok haksızlık ettiğini söylediği mesajı duyuyor. O sırada çocuklarının olmadığını görüyor ve onları aramaya başlıyor.

İşte İyilik 14. bölüm 1. fragmanı…

İYİLİK 13. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Neslihan Atilla’dan Damla’yı havuzda boğmaya çalıştığı görüntülerin de polise verildiği bilgisini alıyor. Neslihan ile Şahika artık görgü tanığının da havuz görüntülerini polise verenin de Murat olduğundan emin oluyorlar. Murat Damla’nın uyanıp beni bıçaklayan kişi Murat demesinden korkup hastaneye gidiyor.

Neslihan, durumu anlayıp Murat’ı takip ediyor. Ertesi gün Neslihan, karakola giderek Atilla’ya Damla’yı öldürmeye kalkanın Murat olduğunu ve suçu kendi üstüne yıkmaya çalıştığını söylüyor ama kanıtı olmadığı için bunu ispat edemiyor. Bu sırada Damla kendisine geliyor.

Atilla Damla’ya onu kimin bıçakladığını soruyor. Her şeyi hatırlayan Damla, Murat’tan intikamını kendi almak istiyor ve onu ele vermiyor. Hafızasını kaybetmiş numarası yapıyor. Onun bir şey hatırlamadığını zanneden Murat derin bir nefes alıyor.

Bu durumu fırsat bilen Murat sanki Damla’yla hiç ayrılmamışlar ve büyük bir aşk yaşıyorlarmış gibi aslında her şeyi hatırlayan Damla’yı kandırmaya çalışıyor. Sonrasında Neslihan ve Murat arasında büyük bir yüzleşme yaşanıyor. Sonrasında Murat, İtalya’dan gelen parayı alıp yurt dışına kaçma planları yapıyor.

Paraları alıp bir valize dolduruyor ve tekneyle yola çıkmayı bekliyor. Murat, paraları yanında götürdüğünü zannediyor. Damla, çoktan paraları almıştır. Murat, Damla’nın paraları aldığından habersiz tekneyi bekliyor. Murat tekneyle yeni bir hayata doğru yola çıkmaktadır.

İyilik 14. yeni bölümüyle 14 ekim cuma günü saat 20:00’da Fox tv’de.

İyilik 10. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Damla Neslihan’ın Sabrını Zorluyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler