Ana SayfaDizilerKardeşlerim 61. Bölüm 1. Fragmanı! Ömer'in Sevgi'nin Torunu Olduğu Ortaya Çıkacak Mı?

İlgili Postlar

Kardeşlerim 61. Bölüm 1. Fragmanı! Ömer’in Sevgi’nin Torunu Olduğu Ortaya Çıkacak Mı?

Atv’nin sevilen dizisi Kardeşlerim, 60. yeni bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Ahmet Ömer’in, kendi oğlu olduğunu öğreniyor. Sevgi ondan Ömer’i korumasını istiyor. Şevval de durumu öğreniyor. Sevgi, oğlu ile gelinine mal paylaşımı yapacağını açıklıyor. Şevval Ahmet’e, annesine bir ilaç verip ona akli dengesi yerinde olmadığı raporu alabileceklerini söylüyor. İsmail, Sevgi’nin tüm malını Ahmet’e bıraktığını ve bir daha onun yüzünü görmek istemediğini iletiyor. Daha sonra Sevgi, Ömer’in yanına gidiyor. Kardeşlerim 61. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Ömer’in Sevgi’nin torunu olduğu ortaya çıkacak mı?

Cumartesi Dizileri 2022

Ömer’in Sevgi’nin Torunu Olduğu Ortaya Çıkacak Mı?

Kardeşlerim 61. bölüm 1. fragmanında; Sevgi, Ömer’in yanında kümeste yaşamaya başlıyor. Ahmet, annesiyle konuşmak için yanına gidiyor. Sevgi ise, onu kovup yüzünü görmek istemediğini söylüyor. Doruk, Oğulcan ile Asiye, Ömer’in Ahmet’in oğlu olduğunu anlıyor. Bunu kanıtlamak için DNA testi yaptırmaya karar veriyorlar.

İşte Kardeşlerim 61. bölüm 1. fragmanı…

KARDEŞLERİM 60. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Sevgi, Ahmet’le konuşup ona Ömer’in oğlu olduğunu söylüyor. Ahmet, Ömer’den şikayetçi olmuyor. Eve morali bozuk bir şekilde dönüyor. Şevval’e, Ömer’in oğlu olduğunu öğrendiğini anlatmak zorunda kalıyor. O ise, önce çok kızıyor. Sonra bunun belki doğru olmayabileceğini düşünmeye başlıyor.

Tolga, babasından yediği dayaktan sonra yaralanıyor ve hastaneye kaldırılıyor. Asiye ile Ömer, Tolga’nın Leyla’nın evden alıp Ömer’e getirdiği para yüzünden babasından dayak yediğini öğreniyor. Suzan, Akif’in Ömer’i dolandırdığını öğreniyor. Gidip Akif’e, o arsayı satıp hemen Ömer’den aldığı parayı vermesini istiyor.

Akif, Suzan’ın teklifini kabul ederse onun kendisini eve alacağını öğrenince hemen arsayı satıp Ömer’e parasını iade ediyor. Ömer, Leyla’dan aldığı parayı Ahmet’e iade ediyor. Akif’in verdiği parayı da götürüp Leyla’ya teslim ediyor. Sevgi, oğlu ile gelinine başka bir evde yaşamalarını orada kendisinin Ömer ve kardeşleriyle yaşayacağını söylüyor.

Ahmet ile Şevval, Sevgi’nin mal paylaşımı yapacağını öğreniyor. Şevval, Ahmet’e bir ilaç bildiğini o ilacı annesinin yemeğine her gün koyarlarsa ona, akli dengesi yerinde değil raporu alıp tüm malları kendi üzerilerine geçirebileceklerini söylüyor. Sevgi, onların konuşmalarını duyup yıkılıyor.

Bu arada Orhan, Şengül’ün hastaneye gideceğini öğrenip onunla hastaneye gidiyor. Gönül, Orhan’ın Şengül’le birlikte hastaneye gittiğini öğrenince çok sinirleniyor. Orhan’a, yüzüğünü çıkarıp veriyor ve boşanmak istediğini söylüyor. İsmail Ahmet’e, annesinin gönderdiği dosyayı veriyor ve annesinin bir daha onların yüzünü görmek istemediğini iletiyor.

Ahmet, annesinin kendisine tüm mal varlığını verdiğini öğreniyor. Sevgi, valizini alıp Ömer’in kapısını çalıyor. Ömer’e, artık kimsesi olmadığını kendisi için onların yanında bir yer olup olmadığını soruyor.

Kardeşlerim 60. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Sevgi Oğlu İle Gelinin Planını Duyuyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler