Ana SayfaDizilerBaba 17. Bölüm 2. Ön İzleme Yayında! Selahattin'in Gelininden Kadir'e Sert Uyarı!

İlgili Postlar

Baba 17. Bölüm 2. Ön İzleme Yayında! Selahattin’in Gelininden Kadir’e Sert Uyarı!

Show Tv’nin büyük bir ilgiyle izlenen dizisi Baba, 17. yeni bölümüyle 27 eylül salı günü ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Selahattin’in gelini, Kadir’i bulup ona bıçak çeker ve ona kendisinin kim olduğunu söyledikten sonra yaşananları unutmasını ister. Emin, yolda yürürken önüne bir el ilanı düşer. İlanda kendisinin fotoğrafını görüp Emin Saruhan’lı olduğunu hatırlar. Baba 17. bölüm 2. ön izleme yayınlandı. Selahattın’in gelininden Kadir’e sert uyarı geliyor.

Salı Dizileri 2022

Selahattin’in Gelininden Kadir’e Sert Uyarı!

Baba 17. bölüm 2. ön izlemesinde; Selahattin’in gelini eline bıçağı alıp Kadir’in boynuna tutuyor. Ona, kendisinin yakınlarına para için mi yakınlaştığını soruyor. Kadir, gizemli kadına, onunla tanıştıkları yeri hatırlatıyor. Oda, onları karıştırmayıp o yaşananları unutup bir daha karşısına çıkmamasını istiyor.

İşte Baba 17. bölüm 2. ön izleme…

BABA 16. BÖLÜM ÖZETİ!

Büşra, Ahmet’i İlhan’ın babasını öldürdüğünü itiraf ettirir. Ahmet ise, bunu öğrendikten sonra Büşra’yı, havuzda boğmaya çalışıyor. O sırada Kadir ile İlhan oraya geliyor. Ahmet, onlara silah çekiyor. Kadir, Ahmet’ten kendisini vurmasını istiyor. Oda Kadir’i vurup yaralıyor. O sırada İlhan Ahmet’i etkisiz hale getirip Büşra’yı hastaneye yetiştiriyor.

Yaşar’ın kalbi ameliyat sırasında duruyor. Emin ise, kendisini zorla tutan adamların elinden kurtuluyor ve arabaya binip evine dönmeye çalışırken trafik kazası geçiriyor. Kazadan sonra Emin, kendisinin kim olduğunu ve nerede oturduğunu hatırlamıyor. Sokaklarda yaşamaya başlıyor.

Kadir, yaralı bir şekilde hastaneye yetiştiriliyor. Büşra, kendisine geldikten sonra babasının kaybolmasıyla onun alakası olduğunu öğrenip onu terk ediyor. Servet ise, sokaklarda yaşarken bir toplantıya şahit oluyor. Selahattin’in konuşmasını dinledikten sonra tövbekar olup kendisini ibadete veriyor.

Kadir, iyileştikten sonra gündüz bir fabrikada çalışıp gece ise, korsan taksiye çıkıyor. Her yerde babasını arayan Kadir, bir gün İlhan’ın telefonuyla morga gidiyor. Babasının öldüğünü zanneden Kadir, cesedin babasına ait olmadığını görünce rahatlıyor.

Kadir, hayatında ilk kez içki alıp içiyor. Sokaklarda gezip bir bara giriyor. Tuvalette bir kadınla tanışıp onu bir adamın elinden kurtarıyor. Daha sonra Kadir, o geceyi kadınla birlikte geçiriyor. Ertesi gün camiye gidip tövbekar oluyor. Orada babasının yüzüğünü buluyor ve babasının yaşadığını anlıyor.

Selahattin, müritleriyle birlikte tüm çalışanlardan bağış topluyor. Kadir ise, o adama para falan vermiyor. Onun para vermemesiyle Selahattin, onun toplantısına gelmesi için ısrar ediyor. Kadir, abisinin de isteği üzerine toplantıya gidiyor. Orada onun konuşmalarını kesip sorular soruyor ve çalışanların ne kadar zor durumda olduğunu ona iletip sıkıştırıyor.

Selahattin Kadir’i evine çağırıyor. Kadir’de oraya gidiyor ve Selahattin ona oranın kendi çöplüğü olduğunu, babasını bulup oradan bir an evvel kendi memleketine dönmesini istiyor. O sırada içeri bir kadın giriyor. Selahattin, onun ölen oğlunun eşi olduğunu söylüyor. Kadir ise, o kadının kulüpte tanışıp birlikte olduğu kadın olduğunu anlıyor.

Baba 17. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Emin Kim Olduğunu Hatırlıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler