Ana SayfaDizilerSeversin 15. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Tolga Diziden Ayrılmak Zorunda Kalıyor!

İlgili Postlar

Seversin 15. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Tolga Diziden Ayrılmak Zorunda Kalıyor!

Kanal D’nin büyük bir ilgiyle izlenen dizisi Seversin, 14. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Asya ile Tolga’nın sahte sevgili oldukları magazin programlarında yayınlanıyor. İkili bu haberleri yalanlıyor. Selin Asya’yı, tehdit edip eğer Tolga’dan ve diziden ayrılmazsa o kanıtları ortaya dökeceğini söylüyor. Asya ise, onun tehditlerine boyun eğmiyor. Selin, Suzan’ı tuzağa düşürüp o haberleri onun yaptırmış gibi gösteriyor. Kanal, ekibi konuşmak için çağırıyor. Tolga, diziden ayrılmak zorunda kalıyor.

Çarşamba Dizileri 2022

Tolga Diziden Ayrılmak Zorunda Kalıyor!

Seversin dizisinin 15. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Asya, Tolga’ya aşık olduğunu ona itiraf ediyor ve onunla denemeye karar verdiğini söylüyor. O gece Asya ile Tolga, mutluluktan uyuyamıyor. Ertesi gün ise, televizyonlarda sahte sevgililik haberleri yayınlanıyor. Tolga ile Asya, herkese bu haberin yalan olduğunu söylüyor.

SEVERSİN 14. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Hatta magazincileri dizinin çekimine davet edip onlara, sevgilerinin gerçek mi sahte mi olduklarını gözleriyle görmelerini istiyor. Selin, Asya’yı karavanında bekliyor. Asya Selin’i, karavanında görünce hemen onu kovuyor. Selin ise ona, elinde kanıtları olduğunu eğer, diziden ve Tolga’dan ayrılmazsa o kanıtları ortaya dökeceğini söylüyor.

Asya, onun tehditlerine boyun eğmiyor. Hakan bu sahte sevgililik oyununu yanlışlıkla ağzından Nazlı’ya kaçırıyor. Nazlı, Asya’ya bu durumu bildiğini söylüyor. Öyle olunca Asya, bu olayı Nazlı’nın magazine verdiğini düşünmeye başlıyor. Selin, Suzan’ı tehdit ediyor. Ona eğer bu yalan sevgililik durumunu kabul etmezlerse elindeki kanıtları açıklayacağını ve Tolga’nın kariyerini bitireceğini söylüyor.

Nazlı’nın sattığı ürün yüzünden Tolga, Asya ve Hakan gözaltına alınıyor. Tolga’nın avukatı ürün yüzünden zarar gören kişinin masraflarını ve tazminatını ödemeyi kabul edip şikayetini geri çektiriyor.

Suzan, gazeteciyle buluşup kanıtları alıyor. Kanıtların gerçek olduğunu anladıktan sonra Şerife’nin yanına gidip onlara bu sevgililik yalanının doğru olduğunu söylüyor. Bahri, toplantı yapıyor. Tolga, dayanamayıp Selin’in bu haberi yaydığını, onun kendisine aşık olduğunu söylüyor.

Bahri ise, kızının böyle bir şey yapacağına inanmıyor. Televizyonda bu sevgililik oyununu kanıtlarıyla sunacak birinin programa katılacağı haberi yayınlanıyor. Herkes Nazlı’dan şüpheleniyor. Programa haberi yapan gazeteci katılıyor ve yayında elindeki Tolga ile Asya’nın yazışmalarını yayınlıyor.

Daha sonra, Suzan ile gazetecinin fotoğraflarını yayınlayıp haberi o yaptırmış gibi gösteriyor. Tolga, haberi annesinin yaptırdığını düşünüp onun açıklama yapmasını bile dinlemiyor. Tüm bu planları yapan Selin, sessiz zafer çığlıkları atıyor. Kanal, dizi ekibini toplantıya çağırıyor.

Toplantıda Tolga, tüm suçu üstlenip diziden ayrılmak istediğini, bu dizide çalışanların ekmeklerine mani olmak istemediğini söylüyor. Bahri, hemen kabul ediyor. Kanal, diziye başka bir erkek oyuncuyla devam etmeye sıcak bakıyor. Asya ise, Tolga’nın peşinden gidip ona sarılıyor.

Seversin 14. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Tolga Bu Haberi Yaptıranın Selin Olduğunu Anlıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler