Ana SayfaDizilerMasterChef 2022'nin Ana Kadrosuna Giren 2. Yarışmacı Kim Oldu?

İlgili Postlar

MasterChef 2022’nin Ana Kadrosuna Giren 2. Yarışmacı Kim Oldu?

Tv 8’in büyük bir ilgiyle izlenen yarışma programı MasterChef Türkiye 2022, yeni bölümüyle dün akşam ekrana geldi. Yarışmanın ana kadrosuna girmeye Metin hak kazanmıştı, Geriye kalan 15 yarışmacı ana kadroda yer almak için var güçleriyle mücadele verdi. İki turdan oluşan yarışmanın ilk turunda altı yarışmacı başarılı oldu. İkinci turda başarılı olan 4 yarışmacıdan birinci olan yarışmacı ana kadroya girmeye hak kazandı. MasterChef 2022’nin ana kadrosuna giren 2. yarışmacı kim oldu?

MasterChef 2022’nin Ana Kadrosuna Giren 2. Yarışmacı Kim Oldu?

Şefler bir gün önceki yarışmanın kritiğini yaparak programa başladı. Geriye kalan 15 yarışmacıdan dikkatli olup şanslarını iyi değerlendirmelerini ve hata yapmamalarını istediler.

BİRİNCİ TUR!

Birinci turda şefler yarışmacılardan Empanada yemeğini yapmalarını istedi. Bir çeşit börek olan Empanada hakkında tüm ip uçlarını yarışmacılara tek tek anlatıldı. Süre başlatıldı. Verilen süre içinde bazı yarışmacılar aksilikler yaşadı. Bazıları süreyi iyi kullanamadı ve yemeğini yetiştiremedi.

Verilen sürenin bitiminde şefler yarışmacıların yemeklerinin tadımlarını yaptı ve yemeği yapan sadece altı yarışmacının olduğunu açıkladılar. Şeflerin belirlediği ilk turda empanada yemeğini başarılı yapan isimler Atike, Melih, Onur, Seyfullah, Gamze ve Tolga oldu.

İKİNCİ TUR!

İkinci tura katılmaya hak kazanan Atike, Melih, Onur, Seyfullah, Gamze ve Tolga önlerindeki kutuları açtılar. Kutunun altından taze fasulye çıktı. 6 yarışmacı bu ürünü kullanarak yaratıcı yemek yapmak için kolları sıvadı. Verilen sürenin bitiminde 6 yarışmacı yemeklerini tamamladı.

Şefler tek tek yarışmacıların yemeklerinin tadımını yapıp değerlendirdi. En Gamze’nin yemeği beğenildi. Gamze, taze fasulyeyi kullanarak yaptığı mantı yemeğiyle şeflerin beğenisini topladı ve MasterChef Türkiye 2022’nin ana kadrosuna girmeye hak kazanan ikinci yarışmacı oldu. İsmi yazan önlüğü alan Gamze, Metin’in yanındaki yerini aldı.

MasterChef 2022’nin Ana Kadrosuna Giren İlk Yarışmacı Kim Oldu?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler