Ana SayfaDizilerBir Zamanlar Çukurova 139. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Hakan Züleyha İçin Kendisini...

İlgili Postlar

Bir Zamanlar Çukurova 139. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Hakan Züleyha İçin Kendisini Feda Ediyor!

Atv’nin büyük bir ilgiyle izlenen dizisi Bir Zamanlar Çukurova, 139. yeni bölümüyle 2 haziran perşembe günü ekrana gelecek. Dizinin son bölümünde; Abdulkadir, Çukurova’dan gitmeyi planlar. Hakan onunla vedalaşmaya gider. Züleyha, onların buluştuğunu görür. Hakan’la konuşup artık ona güveni kalmadığını söyler. Abdulkadir, tutuklanıp hapse atılır. Hakan, Abdulkadir başka bir ceza evine nakil edilirken onu kaçırır. Betül, Çolak ağayı kaçırtır. Züleyha’nın da oraya gelmesini sağlayıp onu öldürmeyi planlar. Bir Zamanlar Çukurova 139. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Hakan, Züleyha için kendisini feda ediyor.

Perşembe Dizileri 2022

Hakan Züleyha İçin Kendisini Feda Ediyor!

Bir Zamanlar Çukurova 139. bölüm 1. fragmanında; Hakan, Çukurova’yı terk etmeden önce Züleyha’yla vedalaşmaya geliyor. Oda, Hakan’la konuşacak bir şeyi olmadığını söylüyor. O sırada Betül, Züleyha’ya ateş ediyor. Hemen Hakan, ona siper oluyor ve kendisi yaralanıyor. Hastaneye kaldırılan Hakan, hayatını kaybediyor.

İşte Bir Zamanlar Çukurova 139. bölüm 1. fragmanı…

https://twitter.com/i/status/1531362170646237184

 

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA 138. BÖLÜM ÖZETİ!

Abdulkadir, dükkanını devir edip Çukurova’dan gitmeyi planlar. Hakan, ona can borcu olduğu için Abdulkadir’le vedalaşmaya gider. Züleyha, onların yine görüştüğünü görür. Fikret, Abdulkadir’in Fekeli’nin katili olduğunu ispatlar ve jandarmalar gelip Abdulkadir’i kaçmadan tutuklar. Abulkadir, önce suçlarını kabul etmez. Ama Ali Rıza’nın ifadesiyle her şeyi açıklamak zorunda kalır.

Züleyha, Hakan’a kendisine yine yalan söylediğini Abdulkadir’le buluştuğunu bildiğini söyler. Hakan, onun Hamran’ın elinden kendisini kurtardığını, ona bir can borcu olduğu için son kez vedalaşmaya gittiğini söyler. Hapse atılan Abdulkadir, içeridekiler tarafından rahatsız edilir.

Fikret, bir basın açıklaması yapıp, amcasının katili Abdulkadir’in tutuklandığını adaletin yerini bulduğunu söyler. Tüm Çukurovalılar Fikret’in bu yaptığı karşısında onu kahraman ilan eder. Hakan, Abdulkadir’i görmeye gider. Ona, onun oradan kurtarmak için elinden geleni yapacağını söyler.

Abdulkadir, kendisini bıçaklatıp cezaevi müdürüne can güvenliğinin olmadığını söyler. Savcı, Abdulkadir’i başka bir ceza evine nakil edilmesini onaylar. Hakan, Vahap’la birlikte cezaevi arabasının önünü kestirip Abdulkadir’i kaçırır. Abdulkadir’in kaçırıldığı haberi duyulur. Fikret, bu haberi alır almaz soluğu Hakan’ın yanında alıyor ve bu işte onun parmağı olduğunu bildiğini söyler.

Züleyha da, Hakan’dan şüphelenir. Şermin ile Betül, otel odalarında kalmaktan bıkar ve Füsun’un yazlığına gizlice girip orada kalmaya başlarlar. Hatta onun adına bakkaldan veresiye alış veriş bile yaparlar. Betül, son kozunu da oynamak için bir plan yapar. Hem Züleyha’dan hem de Çolak ağadan kurtulmayı planlar.

Adam tutup önce Çolak ağayı kaçırtıp, onu bir yere götürüp elini kolunu bağlatır. Onun arabasıyla bir adamını Züleyha’nın yanına gönderip Çolak ağanın Abdulkadir’i kimin kaçırdığını bildiğini ve onunla konuşmak istediğini söyletir. Züleyha, işin içinde Hakan’ın olduğunu düşünüp oraya Çetin’le birlikte gider.

Betül, silahını Züleyha’ya doğru doğrultur. Züleyha ile Çetin, bir tuzağa çekilmeye çalışıldıklarını düşünmeye başlar.

Bir Zamanlar Çukurova 139. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Züleyha Namlunun Ucunda!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler