Ana SayfaDizilerMahkum 22. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Fırat Büge'yi Gözaltına Alıyor!

İlgili Postlar

Mahkum 22. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Fırat Büge’yi Gözaltına Alıyor!

Fox Tv’nin büyük bir heyecanla izlenen dizisi Mahkum, 21. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Zait, Barış’ın yaptığı her şeyi anlatıp onun tutuklanmasına yardım etmek için ifade veriyor. Efkan, ona engel olup ifadesini geri aldırıyor. Barış serbest kalıyor ve Büge’yle kaçma planları yapıyor. Hacı’nın dayısı ölü olarak bulunuyor. Annesiyle konuşmak için giden Hacı yakalanıyor. Aynı anda Fırat da Büge’yi gözaltına alıyor.

Perşembe Dizileri 2022

Fırat Büge’yi Gözaltına Alıyor!

Mahkum dizisinin 22. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Barış, sürekli Savaş’ın hayalini görüyor ve onunla konuşuyor. Onun hareketlerinin değiştiğini gören Büge, Barış için endişeleniyor. Özellikle içeceklerine ilaç koyup birlikte ölmek istedikten sonra onun bir doktora görünmesini istiyor. Barış, Büge’nin isteğini geri çevirmiyor.

MAHKUM 21. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Fırat’ın arkadaşları Sasha’yı alı koyup onu sorguya çekiyorlar. Sasha, işlediği cinayetleri anlatıp Barış için yapamayacağı bir şey olmadığını söylüyor. Daha sonra serbest kalıp doğruca Barış’ın yanına gidiyor. Zait, Barış’ın Savaş’ı öldürüp onun yerine geçtiğini, işlediği cinayetleri bir bir anlatıp onun tutuklanmasını istiyor.

Fırat, Zait’in tanıklık edeceğini öğrendikten sonra Barış’ı alıp emniyete getiriyor. Efkan, Zait’in önüne geçip onu tehdit ediyor. Ondan ifadesini geri çekmesini istiyor. Zait’in ifadesi Efkan’ın adamı olan başsavcıda olduğu için hemen ifade geri çekiliyor. Zati’in ifadesi geri çekilince Barış serbest bırakılıyor.

Fırat, Büge’yi de sorguya alıp onu bir seri katile yardım ve yataklıktan tutuklayacağını, yol yakınken Barış’ı korumayı bırakmasını, ilerle oğlu büyüyünce ona ne diyeceğini söylüyor. Barış, Büge ve oğluyla birlikte uzaklara gidip yeniden bir hayat kurma planları yapmaya başlıyor.

Bu arada Barış, sürekli Savaş’ı görüyor ve onunla konuşuyor. Oğlu bile babasının biriyle kendi kendine kavga ettiğine şahit oluyor. Büge’nin ısrarıyla Barış bir doktora gidiyor. Doktora kardeşinin kaybetmenin nasıl bir şey olduğunu göz yaşları içinde anlatıyor. Savaş’ın hayali yine Barış’ın karşısına oturuyor ve ona söylemesini istediği şeyleri söylüyor.

Doktor Barış’ın normal olmadığını anlıyor. Başsavcı Fırat’ın peşine birini takıyor ve onun kaçak arkadaşlarını ele geçirmeye çalışıyor. Fırat, takip edildiğini anlayıp adamı uyarıyor. Hacı’nın dayısı arabanın bagajında ölü olarak bulunuyor. Hacı’nın annesi Fırat’la görüşmeye geliyor.

Annesinin daha fazla üzülmesine dayanamayan Hacı, onunla konuşmaya gidiyor. Başsavcı Hacı’yı yakalıyor. Fırat, Barış’ın kaçma planları yaptığını anlayıp evine baskın yapıyor. Ama Barış’ı değil Büge’yi gözaltına alıyor. Daha sonra Fırat, Hacı’nın tutuklandığını başsavcıdan öğreniyor.

Mahkum 21. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Büge Barış’ın Yakalanmasına Yardım Mı Ediyor?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler