Ana SayfaDizilerMahkum 20. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Fırat Delilleri Ele Geçiriyor!

İlgili Postlar

Mahkum 20. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Fırat Delilleri Ele Geçiriyor!

Fox Tv’nin büyük bir heyecanla izlenen dizisi Mahkum, 19. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Efkan, baştan beri Fırat’ın peşindeymiş. Yadigar’ı ayarlayıp onun yanlarında kalmalarını sağlayan da Efkan imiş. Fırat, Derya’nın yanından kaçıp doğruca arkadaşlarını kurtarmaya gidiyor. Fırat, arkadaşlarıyla birlikte Yadigar’ın elinden kurtuluyor. Efkan, Barış’tan holdingi alıyor. Karşılığında ise onu kurtaracak delilleri veriyor. Fırat, delilleri ele geçiriyor.

Perşembe Dizileri 2022

Fırat Delilleri Ele Geçiriyor!

Mahkum 20. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Fırat, Efkan’ın yanında Yadigar’ı gördükten sonra onun adamı olduğunu ve arkadaşlarının tehlikede olduğunu anlıyor. Derya, onu bırakmak istemiyor. Fırat, Derya’nın silahını alıp onun yanından kaçmayı başarıyor. Derya, Fırat’ı elinden kaçırdığı için zor durumda kalıyor. Efkan, Yadigar’dan Fırat’ın arkadaşlarını öldürmesini istiyor.

MAHKUM 19. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Fırat, parçaları birleştiriyor ve Cemre’yi onun öldürdüğünü anlıyor. Arkadaşlarına gidip Yadigar’ın onun adamı olduğunu söylüyor ve hemen oradan gitme planları yapıyorlar. Ama Yadigar, elini çabuk tutup hepsini bağlıyor. Fırat, yetişiyor. Ancak İsmet yaralanıyor. O sırada Barış gelip, onları polise vereceğini söylüyor.

Polisler yaklaştığı sırada Barış, Hacı’nın kendisini öldüreceğini düşünüp onların kaçmasına engel olamıyor. Polisler geldiğinde Yadigar, yaralı bir şekilde bulunuyor. Derya, bir kişinin daha yaralı olduğunu anlıyor. Hacı ile Paşa, bir eczane soyup gerekli malzemeleri alıp geliyorlar. Fırat, İsmet’in kurşununu çıkartıyor. Ama tam dikeceği sırada polisler geliyor ve kaçmak zorunda kalıyorlar.

Fırat ve arkadaşları Tahir’in evine sığınıyor. Derya, oraya da gidip Fırat ve arkadaşlarını arıyor. Ancak bulamıyor. Efkan, Barış’ı yanına çağırıp baştan beri onun kardeşini öldürdüğünü ve onun yerine geçtiğini bildiğini söylüyor. Onun aradığı delilleri ona gösterip Barış’tan holdingi istiyor.

Barış, hapiste yatmaktansa holdingi ona vermeyi kabul ediyor. Tomris, kocasının ve oğlunun yaptıklarını polise anlatmak için akli dengesi yerinde raporu alıyor. Bunu duyan Zait, karısını boğarak öldürüyor. Barış, kendisini kurtaracak delilleri alıp kaçarken Fırat’ın kendisini takip ettiğini anlıyor. Kovalamaca sonucunda Fırat, kendisinin masum olduğunu ispat edecek, tüm delilleri ele geçiriyor.

Barış, eve gidiyor. Ömrünün sonuna kadar hapisten çıkamayacağını ve yenildiğini kabulleniyor. Büge’yle son bir akşam yemeği yemek istediğin söylüyor. Kendisinin ve Büge’nin içkisine ilaç koyup onunla birlikte ölmek istiyor.

Fırat, kızıyla birlikte Derya’nın yanına gidip teslim oluyor. Derya, onu emniyete götürüyor. Fırat, kucağında kızıyla birlikte kameraların karşısına çıkıp masum olduğunu ispat edeceğini, kıyametin kopacağını söylüyor.

Mahkum 19. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Fırat Her Şeyi Açıklamaya Karar Veriyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler