Ana SayfaDizilerMasumlar Apartmanı 69. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Safiye Gülben'e Verdiği Sözü Tutuyor!

İlgili Postlar

Masumlar Apartmanı 69. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Safiye Gülben’e Verdiği Sözü Tutuyor!

TRT 1’in sevilen dizisi Masumlar Apartmanı, 68. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Safiye, çöplerin içine düşünce kendisini görenlerden çok utanıp kaçıyor. Doktor hanım onunla konuşup eve döndürmeyi başarıyor. Gülben, doğumu yaklaştıkça korkmaya başlıyor. Ablasına hastaneye gelip elinden tutmasını istiyor. Safiye, Gülben’e söz veriyor. Gülben’in sancısı tutuyor ve hastaneye kaldırılıyor. Safiye, Gülben’e verdiği sözü tutuyor. Doğum sırasında onun elini hiç bırakmıyor.

Salı Dizileri 2022

Safiye Gülben’e Verdiği Sözü Tutuyor!

Masumlar Apartmanı dizisinin 69. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Safiye, çöplerin üzerine düşüp kalkamıyor. Onun çığlıklarını duyan tüm apartman sakinleri daireye koşuyor. Onu öylece çöplerin içinde görünce herkes çok şaşırıyor. Arada apartmana yayılan pis kokunun oradan geldiğini tüm apartmandakiler öğreniyor. Gülben, ablasının zor durumda olduğunu görünce herkesi oradan kovuyor.

MASUMLAR APARTMANI 68. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Safiye, apartmandan çıkıp kendisini sokaklara atıyor. Naci, Safiye’nin peşinden gidip onu eve getirmek için uğraşıyor. Safiye, herkesi pis olarak suçladığı için onların kendisini çöplerin içinde görmesinden utanç duyuyor ve eve dönmek istemiyor. Naci, onu eve döndüremeyince doktor hanımı çağırıyor.

Doktor hanım Safiye’yle konuşuyor ve onu rahatlatıyor. Safiye, doktor hanımla konuştuktan sonra eve geliyor ve Han’dan bir kamyon bulup getirmesini istiyor. Han, kamyoneti buluyor. Safiye, çöpleri aşağı taşımaya başlıyor. Onu gören herkes Safiye’ye yardım ediyor. Çöp dairedeki tüm çöpler bir kamyonete yükleniyor.

Naci o gün Safiye’ye şiirler okuyup onu dışarı yemeğe götürüyor. Karı koca baş başa bir yemek yiyor. Okşan, çocuk isteyen Bayram’a çocuğu olmadığını açıklıyor. Bayram, evlatlık almak istiyor. Bunu duyan Okşan çok duygulanıyor. Ceylan ile Han, birlikte tekrar terapiye gidiyor.

Han, orada bu ilişkide suçlu olduğunu itiraf ediyor. Gülben’in doğumu yaklaşıyor. Yaklaştıkça Gülben, doğumdan korkmaya başlıyor. Safiye ona, sakinleştirmeye çalışıyor. Gülben, onun doğumda yanında olsa elini tutsa hiç korkmayacağını, ama onun kendisiyle hastaneye gelemeyeceğini söyleyip ağlıyor.

Safiye, Gülben’e doğumda onun yanında olacağına söz veriyor. Bayram, yetimhaneden bir çocuk alıp geliyor. Herkes onları karşılıyor. Hikmet, çocuğun adının Ömer olduğunu duyunca çok duygulanıyor. Ölen oğlu aklına geliyor. Onlar Ömer’i karşılarken Gülben’in sancısı tutuyor.

Safiye, Gülben’le birlikte hastaneye gidiyor ve doğum bitene kadar onun elini hiç bırakmıyor. Gülben, çok güzel bir kız çocuğu doğuruyor. Esat, kızını görünce çok duygulanıyor. Gülben, kızını kucağına almanın mutluluğunu yaşıyor.

Masumlar Apartmanı 68. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Gülben Doğum Yapıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler