Ana SayfaÜnlülerAlişan Sosyal Medyadan Gelen Linçlere Sitem Etti!

İlgili Postlar

Alişan Sosyal Medyadan Gelen Linçlere Sitem Etti!

Son dönemlerde eşi Buse Varol ‘dan ayrılacakları iddialarıyla gündemden ayrılmayan şarkıcı Alişan,  sosyal medya sayfasından oğlu Burak’ ın ‘Survivor All Star’ ı seyrederken masaj yaptırdığı o anları paylaşmıştı. Bazı kullanıcıların eleştiri yağmuruna tutturuldu. Alişan, Sosyal Medyadan Gelen Linçlere Sitem Etti!

Alişan Kimdir?

Buse Varol Alişan’ı Sosyal Medya Hesabından Paylaştı

Alişan, geçtiğimiz günlerde sosyal medya hesabından oğlu Burak’ın ‘Survivor All Star’ı izlerken masaj yaptırdığı anları yayınlamıştı. Paylaşımı kısa sürede gündem olan şarkıcı, önceki gün oğluyla kuaför salonundan çıkarken görüntülendi.

Alişan, “Yeter artık ekonomik kısıtlamalara gittik”

Alişan, geçtiğimiz günlerde sosyal medya hesabından oğlu Burak’ın ‘Survivor All Star’ı izlerken masaj yaptırdığı anları yayınlamıştı. Paylaşımı kısa sürede gündem olan şarkıcı, önceki gün oğluyla kuaför salonundan çıkarken görüntülendi.

İşte Çok Konuşulan Masaj Paylaşımı...

2019 doğumlu Burak adında bir oğlu ve 2021 doğumlu Eliz adında bir kızı olan 45 yaşındaki şarkıcı, son olarak üçüncü çocuğu istediği iddialarıyla adından söz ettirmişti.

Alişan, basın mensuplarının söz konusu haberleri hatırlatması üzerine, “Yok, düşünmüyoruz. İki çocuk iki dadı, üç çocuk üç dadı. Yeter, artık ekonomik kısıtlamalara gittik” yanıtını vermişti. Aralık 2021’de yaptığı açıklamada üçüncü kez anne olmak istediğini de dile getiren Buse Varol ise “5-6 sene sonra olacak şekilde üçüncü çocuğu düşünüyorum” ifadelerini kullanmıştı.Buse Varol Alişan'ı Sosyal Medya Hesabından Paylaştı

 Linçlere Sitem Etti!

Alişan, geçtiğimiz günlerde sosyal medya hesabından oğlu Burak’ın ‘Survivor All Star’ı izlerken masaj yaptırdığı anları yayınlamıştı. Paylaşımı kısa sürede gündem olan şarkıcı, önceki gün oğluyla kuaför salonundan çıkarken görüntülendi. Alişan, sosyal medyadan gelen linçlere sitem etti.

Alişan: Aklı Başında Olan Bunu Yapmaz

Alişan: Altı ayda bir linç yiyorum

Alişan, son olarak 2.6 milyon takipçisinin olduğu Instagram hesabından oğlu Burak’ ın televizyon karşısında masaj yapılırken görüntüsünü yayınladı. İşte ne olduysa bundan sonra oldu. Alişan, gülücük emojisiyle birlikte “Survivor’ı masaj yaptırmadan izleyemez” notunu yazmıştı fakat bazı Sosyal medya kullanıcılar, ‘masaj’ paylaşımına tepki yağdırdı…

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler