Ana SayfaDizilerAziz 23. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Dilruba Aziz'den Kendisiyle Evlenmesini İstiyor!

İlgili Postlar

Aziz 23. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Dilruba Aziz’den Kendisiyle Evlenmesini İstiyor!

Show Tv’nin büyük bir beğeniyle izlenen dizisi Aziz, 22. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Aziz, Piere’in yaptığına çok kızı ona silah çekiyor. Daha sonra onu kapı dışarı ediyor. Ertesi gün Hatay’da, meclis kurulacağı haberi geliyor. Aziz, adaylığını açıklıyor. Piere, Kenan’la iş birliği yapıp halka bedava yiyecek dağıtıyor. Onların borçlarını ödemeyi de vaat ediyor. Aziz, çiftliği ipotek edip bankadan kredi çekip halkın Piere olan borcunu ödüyor. Adem’den atölye hisselerini alan Dilruba, Aziz’e hisselerini veriyor. Dilruba, Piere’le anlaştığı üzere, Aziz’den kendisiyle evlenmesini istiyor.

Cuma Dizileri 2022

Dilruba Aziz’den Kendisiyle Evlenmesini İstiyor!

Aziz dizisinin 23. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Adem, Piere’e söz verdiği gibi yapamıyor ve hisseleri ona verirse Dilruba’yı kaybedeceğinden korkuyor. Piere, onun hisselerini kendisine vereceğinden emin atölyeye yerleşiyor ve baş köşeye Efnan’ın resmini asıyor. Aziz, resmi görünce silahını Piere’e doğrultup tetiğe defalarca kez basıyor. Daha sonra elindeki mermiyi gösterip onunda zamanı geleceğini söylüyor.

AZİZ 22. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Piere’i atölyeden atıyor. Adem, hemen Dilruba’nın üzerine yürüyor. Efnan, onları zor ayırıyor. Dilruba’yı Hatice ananın evine gönderip Aziz’e durumu anlatıyor. Piere’in evine onu kurtarmak için gittiğini, oraya giderken ölümü de göze aldığını söylüyor. Aziz, önce ona kızıyor ve Efnan’dan bir daha kendisine yalan söylememesini istiyor.

Ertesi gün, Hayat’da meclis kurulacağı haberi geliyor. Aziz, Ankara’nın da isteği üzere adaylığını koyuyor. Bu süreçte Dilruba’nın yanında olmasının iyi olmayacağını, hem de Adem’in onu rahat bırakmayacağını biliyor. Dilruba’yla konuşup onu annesinin yanına göndermek istiyor.

İstemese de Dilruba, gitmeyi kabul ediyor. Adem, son anda Dilruba’nı gideceğini öğreniyor ve gitse de yetişemiyor. Piere, Dilruba’nın bindiği arabayı durdurup onu evine getiriyor. Onun, yüklü bir mirasın sahibi olduğunu, Adem’den boşanmasına yardım edeceğini ama, karşılığında ondan bir şey istiyor.

Adem, intihar etmeye kalkıyor. Aziz, onu son anda kurtarıyor. Adem’in, eski hastalığı tekrarlıyor. Piere, Kenen’la konuşup ona Aziz’in karşısına milletvekili adaylığını koymasını, vekil olduktan sonra kendilerine çalışmak üzere onunla anlaşıyor. Önce, tüm halkın vergi borcunu peşin istiyor.

Kenan, halka bedava erzak dağıtıyor. İyice halkın güvenini kazanmak için, Piere’den onların borçlarını satın aldığını, milletvekili olduktan sonra onların borcunu kapatacağını açıklıyor. Aziz, halkın onların tuzağına düşmesini ve Hatay’ın ve Hataylıların bağımsızlıklarını kazanmaları için çiftliğini ipotek edip bankadan kredi çekiyor ve halkın vergi borcunu kapatıyor.

Dilruba, Adem’e birlikte kaçmayı teklif edip atölye hisselerini istiyor. Hisseleri aldıktan sonra ondan boşandığını söyleyip doğru Aziz’in yanına gidiyor. Dilruba, Aziz’e hisselerini geri veriyor. Aziz, Adem’in onu rahatsız edeceğini söylüyor. Dilruba ise Aziz’e, eğer kendisiyle evlenirse hiçbir şey yapamayacağını söylüyor. Efnan, onların konuşmalarını duyuyor.

Aziz 22. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Dilruba Aziz’e Ne Teklif Ediyor?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler