Ana SayfaDedikoduAsap Rocky' nin Rihanna' yı Aldattığı İddia Edilen Amina Muaddi' den Beklenen...

İlgili Postlar

Asap Rocky’ nin Rihanna’ yı Aldattığı İddia Edilen Amina Muaddi’ den Beklenen Açıklama Geldi!…

Ünlü Rapçi ASAP Rocky ile birlikteliğinden kızını dünyaya getirmeye hazırlanan dünyaca ünlü şarkıcı Rihanna’nın ihanete uğradığı ileri sürülmüşdü. Rapçinin, Rihanna’yı ayakkabı tasarımcısı Amina Muaddi ile aldattığı iddiaları, magazin gündemine bomba gibi düştü. Amina Muaddi’ den flaş açıklama geldi. İşte Detaylar…

Rihanna’nın Dini Temalı Gala Kıyafeti Ağızları Açık Bıraktı!

Asap Rocky’ nin Rihanna’ yı Aldattığı İddia Edilen Amina Muaddi’ den Beklenen Açıklama Geldi!…

Kız bebek bekleyen ve altı aylık hamile olan Rihanna, ayrıca “Hamile bir kadın için ‘uygun’ sayılan kalıpları yeniden şekillendirdiğimizi umuyorum. Vücudum şu an harika şeyler yapıyor. Bundan utanacak değilim. Bu süreç kutlanmalı. Neden hamileliğini saklayasın ki?” diyerek, stiline getirilen eleştirilere cevap vermişti.

Ortaya çıkan iddialara göre ünlü isim Asap Rocky ve Muaddi’ yi Rihanna yakaladı. Magazine bomba gibi düşen ihanet haberlerinin ardından ilk açıklama ayakkabı tasarımcısı Amina Muaddi’ den geldi.

“Asılsız Bir Yalan”

İlişki dedikodusunu yalanlayan Muaddi, çarpıcı açıklamasında şu şekilde başladı; “Sosyal medyada bu kadar hızla yayılan asılsız bir yalanın; bir yanıtı ya da açıklamayı hak etmediğine inandım her zaman. Özellikle de bu kadar ‘aşağılık’ olanların. Başlangıçta böylesine kötü niyetle uydurulan bir dedikodunun, ciddiye alınmaması gerektiğini düşündüm. Ama öyle bir toplumda yaşıyoruz ki insanlar gerçek olup olmadığına bakmaksızın her konu hakkında çok hızlı bir şekilde konuşuyor.”

“En Güzel Zamanların Söylentilerle Geçmesi Çok Üzücü”

Sözlerini sürdüren Muaddi, Rihanna’nın hamileliğine gönderme yaparak, “Bir insanın hayatının en güzel dönemi olması gereken zamanların bile bu tür söylentilerle geçmesi çok üzücü” ifadeleriyle iddiaları yalanladı…

“Asap Rocky Zamanla Ailem Oldu”

Öte yandan Arkadaş olduğu kişilerle kolay kolay romantik türde bir ilişkiye girmediğini belirten Rihanna, partneri Asap Rocky için “Onu tanımak için ve onun da beni tanıması için acele etmedim” diye konuşmuştu.

Sevgilisi için “Zamanla benim ailem oldu” diyen Rihanna, annesinin de ilk andan itibaren ona “bayıldığını” söyledi. Rocky ile ilişkilerindeki en sevdiği şeyin ‘şeffaflık’ olduğunu belirten yıldız, hedefler, korkular ve özgüvensizler hakkında açıkça konuşabildiklerini dile getirmişti…

Rapçinin Rihanna’yı aldattığı iddiaları, ünlü şarkıcının hem Twitter hem de Google gündeminde trend olmasına sebep oldu. Muaddi’nin yalnızca geçtiğimiz gün ise Rihanna’nın fotoğrafını Instagram hesabından paylaşması, sosyal medyada gündem olan bir başka detay oldu.

Rihanna Kimdir?

Muaddi Rihanna Paylaşımı
Muaddi Rihanna Paylaşımı

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler