Ana SayfaDünyaASAP Rocky, Rihanna'yı Aldattı Mı?

İlgili Postlar

ASAP Rocky, Rihanna’yı Aldattı Mı?

ASAP Rocky ile birlikteliğinden kızını dünyaya getirmeye hazırlanan dünyaca ünlü şarkıcı Rihanna’nın ihanete uğradığı ileri sürüldü. Rapçinin, Rihanna’yı ayakkabı tasarımcısı Amina Muaddi ile aldattığı iddiaları, magazin gündemine bomba gibi düştü. ASAP Rocky, Rihanna’yı aldattı mı?

“Aşırı Yorgun Hissediyorum”

Barbadoslu şarkıcı, kendini nasıl hissettiği sorulunca, “Harika hissediyorum, bazen aşırı yorgun ve buna alışkın değilim. Gecenin herhangi bir saatinde uyanık kalabiliyordum ama şu an bedenim her dakika bana ‘şu an uyuman gerekiyor’ diyor” demişti.

“Hala Aynı Kişiyim”

İlk bebeğini kucağına almak için gün sayan ünlü yıldız, geçtiğimiz günlerde ise Amerikan Vogue için objektif karşısında poz vermişti. Hamilelik stili ve partneri Asap Rocky ile ilgili özel açıklamalarda bulunan 34 yaşındaki şarkıcı, “İlk başta büyülü bir değişim yaşayacağımı düşündüm ama hala aynı kişiyim” demişti.

Bu süreçteki yeme düzeninden bahseden Barbadoslu şarkıcı, “Normalde tatlıdan nefret ederim ama bana çikolata kaplı bir donut ile gelirsen kalbimi kazanırsın” açıklamasında bulunmuştu.

“Hamile olduğumu öğrendiğimde, hiçbir şekilde hamilelik kıyafeti almaya gitmeyeceğimi düşündüm” diyen Rihanna, farklı kıyafetler giymeyi sevdiğini belirtmiş ve “Sırf vücudum değişiyor diye bu yönümü değiştirmeye çalışmayacağım” ifadelerini kullanmıştı.

“Utanmıyorum!”

Kız bebek bekleyen ve altı aylık hamile olan Rihanna, ayrıca “Hamile bir kadın için ‘uygun’ sayılan kalıpları yeniden şekillendirdiğimizi umuyorum. Vücudum şu an harika şeyler yapıyor. Bundan utanacak değilim. Bu süreç kutlanmalı. Neden hamileliğini saklayasın ki?” diyerek, stiline getirilen eleştirilere cevap vermişti.

“Zamanla Ailem Oldu”

Arkadaş olduğu kişilerle kolay kolay romantik türde bir ilişkiye girmediğini belirten ünlü yıldız, partneri Asap Rocky için “Onu tanımak için ve onun da beni tanıması için acele etmedim” diye konuşmuştu.

Sevgilisi için “Zamanla benim ailem oldu” diyen Rihanna, annesinin de ilk andan itibaren ona “bayıldığını” söyledi. Rocky ile ilişkilerindeki en sevdiği şeyin ‘şeffaflık’ olduğunu belirten yıldız, hedefler, korkular ve özgüvensizler hakkında açıkça konuşabildiklerini dile getirmişti.

ASAP Rocky, Rihanna’yı Aldattı Mı?

Tüm bunların ardından ünlü isim, hiç beklemediği bir haberle sarsıldı. Sosyal medyada ortaya atılan iddialara göre; ünlü rapçi ile ilk bebeğini kucağına almaya hazırlanan Rihanna, sevgilisi tarafından aldatıldı.

Rocky’nin, Rihanna’ya ayakkabı tasarımcısı Amina Muaddi ile ihanet ettiği ileri sürüldü. Dedikoduların ardından Rihanna, Muaddi’yi Instagram hesabından takipten çıktı.

Bir Süredir Görüşüyorlar

Barbadoslu şarkıcının, Asap Rocky ve Amina Muaddi’yi birlikte yakaladığı söylentisi de ortaya atıldı. Bir sosyal medya kullanıcısı da yaptığı paylaşımda ASAP Rocky ve Rihanna’nın ayrıldığını, bunun sebebinin de Amina Muaddi olduğunu belirtti.

Aynı kullanıcı, rapçi ile tasarımcının ilişkisinin yeni olmadığını ve yıllardır görüştüklerini de açıkladı. Çıkan haberlerin ardından taraflar henüz konuyla alakalı bir açıklama yapmadı.

Sosyal Medyada Gündem Oldu

Rapçinin Rihanna’yı aldattığı iddiaları, ünlü şarkıcının hem Twitter hem de Google gündeminde trend olmasına sebep oldu. Muaddi’nin yalnızca geçtiğimiz gün ise Rihanna’nın fotoğrafını Instagram hesabından paylaşması, sosyal medyada gündem olan bir başka detay oldu.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler