Ana SayfaDedikoduHande Erçel ve Kerem Bursin Cephesinde Yeni Gelişme

İlgili Postlar

Hande Erçel ve Kerem Bursin Cephesinde Yeni Gelişme

Ayrıldıkları iddia edilen Hande Erçel ve Kerem Bursin cephesinde yeni gelişme yaşandı? İkili arasında neler yaşanıyor? İşte detaylar;

Uzun Zamandır Birlikte Görüntülenmiyorlardı

Amerika’dan döndükten sonra çift hiç birlikte görüntü vermedi. Hande Erçel arkadaşlarıyla birlikte tatile gittiğinde de Kerem Bursin’in yanında olmaması gözlerden kaçmamıştı. Bir süre önce anlaşmazlık yaşamaya başladıkları söylenen çiftin ilişkilerini bitirdikleri iddiaları, bu aşkın dizinin reklamı için Pr aşkı olduğu iddialarını da yeniden alevlendirdi.

Seranay Sarıkaya’nın Arkasından Hande Erçel’de Dans Etti!

Hande Erçel ve Kerem Bursin Aşkı Bitti Mi?

Hande Erçel, geçtiğimiz hafta ablası Gamze Erçel’in doğum gününü kutlamak için Sapanca’ya gitmişti. Kerem Bürsin’in kutlamaya katılmaması ve Erçel’in yine yalnız olması dikaktlerden kaçmadı.

Posta’da yer alan habere göre; Çiftin bir hafta önce yollarını ayırdığı öğrenildi. Bürsin, sevgilisiyle barışmak için yakın çevresini devreye soktu.

Ancak Hande Erçel’in arkadaşlarına “Tamamen bitti, artık dönüş yok” dediği iddia ediliyor.

Hande Erçel kimdir?

Hande Erçel ve Kerem Bursin Cephesinde Yeni Gelişme

Çünkü dizi, sosyal medyada fırtınalar estirmeye devam ediyor! Son gelen haberler de iki oyuncunun hala dizinin ekmeğini yemekte olduğunun da bir göstergesi. Her iki oyuncu için de sevindirici bir haber daha geldi. Sen Çal Kapımı ile yerli ve yabancı kimi kurum ve platformlardan ödüller alan ikiliye bu kez de dijital medya araştırma platformu Adba’da bir haber yayımlandı.

Adba Analytics’in sosyal medyada yapılan paylaşımları ölçümleyerek verdiği araştırma sonuçlarına göre ‘Yılın En Popüler Kadın Oyuncusu’ Hande Erçel olurken, ‘Yılın En Popüler Erkek Oyuncusu’ da Kerem Bürsin oldu…

Adba’nın verilerine göre 2021 yılının sosyal meydana en çok konuşulan kadın oyuncusu Hande Erçel olarak belirlendi. Erçel’in kariyerinde müthiş bir dönüm noktası olan Sen Çal Kapımı ile hakkında bir yılda yapılan sosyal medya paylaşım sayısının 3.2 milyona ulaştığı belirlendi.

Kerem Bursin Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler