Ana SayfaDizilerMasumlar Apartmanı 55. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Han Perişan Halde Eve Dönüyor!

İlgili Postlar

Masumlar Apartmanı 55. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Han Perişan Halde Eve Dönüyor!

TRT 1’in sevilen dizisi Masumlar Apartmanı, 54. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Naci’nin yaralanmasından sonra Safiye, onunla evlenmeyi kabul ediyor. Hemen Naci, Memduh beyle birlikte Safiye’yi istemeye gidiyor. O gün ikilinin nişanları oluyor. Üç gün sonrası için Naci nikah günü alıyor. Safiye, Naci’yi aynı evde kalmaya ikna ediyor. Han, elleri bağlı bir şekilde bir yerde tutuluyor. Safiye, Han gelmeden evlenmek istemiyor. Nikah iptal ediliyor. Han, perişan halde eve dönüyor ve düşüp bayılıyor.

Salı Dizileri 2021

Han Perişan Halde Eve Dönüyor!

Masumlar Apartmanı 55. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Han, çöp toplarken tartıştığı kişi ve adamları tarafından çok kötü bir şekilde dövülüp bir eve kapatılıyor. Hikmet, Naci’nin kafasını tavayla yaralıyor. Naci’nin yaralanmasından sonra Safiye, onunla evlenmeye razı oluyor. Naci, ertesi gün akşam Safiye’yi istemeye Memduh beyle gidiyor.

MASUMLAR APARTMANI 54. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Bu arada Safiye, sürekli Han’dan haber almaya çalışıyor. Onun nerede olduğunu Ceylan’ın da bilmediğini öğrenince iyice korkmaya başlıyor. Han, kendisini tutan kişiden rica edip ablasını arıyor ve bir arkadaşının babasının öldüğünü şehir dışına gitmek zorunda kaldığını söylüyor.

Safiye, biraz olsun rahatlıyor. İsteme töreni oluyor. Safiye ile Naci nişanlanıyor. Naci, Safiye’ye üç gün sonra evleneceklerini söylüyor. Hemen bir ev tutuyor ve hazırlıklara başlıyor. Safiye, Naci’ye o eve gidemeyeceğini, onun kendisiyle birlikte kendi evlerinde kalmalarını istiyor.

Naci, Safiye’ye bu teklifini kabul edeceğini ancak annesinin fotoğrafını duvardan indirmesini ve onun kıyafetlerini artık giymesini istemediğini söylüyor. Safiye de, mecburen kabul ediyor. Nikah hazırlıkları tamamlanıyor. Safiye, Han’a mesaj çektiriyor. Cevap gelmeyince Han gelmeden evlenemeyeceğini, onunla birbirlerine söz verdiğini söylüyor.

Han, kendisini tutan kişiye ona ne yaptıysa özür dilediğini ve kendisini bırakmasını söylüyor. O ise, onun kendisine ne yaptığını hatırlamadan bırakmayacağını söylüyor. Son bir kez ablasını aramasına izin veriyor. Han ablasına, iki eli kanda da olsa onun nikahına yetişeceğini söylüyor.

Nikah memuru geliyor. Ondan biraz daha beklenmesi rica ediliyor. Memur, başka bir düğüne gideceğini ve artık nikahı kıyması gerektiğini söylüyor. Safiye, Han gelmeden evlenmiyor ve nikah iptal oluyor. Naci, bu duruma çok bozuluyor. Han, kendisini tutan kişiyi etkisiz ihale getirip oradan kaçmayı başarıyor. Yaralı bir şekilde eve geliyor ve ablasına, söz verdiği gibi onun düğününe yetiştiğini söyleyip yere yığılıyor.

Masumlar Apartmanı 54. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Safiye Evlenmek İçin Han’ın Dönmesini…

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler