Ana SayfaDizilerAnnemizi Saklarken 7. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Handan Çocuklarının Olduğunu İtiraf Edecek...

İlgili Postlar

Annemizi Saklarken 7. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Handan Çocuklarının Olduğunu İtiraf Edecek Mi?

Star Tv’nin yeni gözde dizisi Annemizi Saklarken, 7. yeni bölümüyle 19 ocak çarşamba günü ekrana gelecek. Dizinin son bölümünde; Dündar, görüntüleri basına Serap’ın servis ettiğini zanneder. Ama sonradan bunu Füsun’un yaptığını anlar. Selin, Handan’ı hamile zannedip onu zehirler. Bora, Derya ile kardeşlerini yemeğe davet ettirir. Orada Handan’la karşılaşmalarını planlar. Can, annesini görüp sesleniyor. Annemizi Saklarken 7. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Handan, çocuklarının olduğunu Dündar’a itiraf edecek mi?

Çarşamba Dizileri 2021

Handan Çocuklarının Olduğunu İtiraf Edecek Mi?

Annemizi Saklarken 7. bölüm 1. fragmanında; Handan, Dündar’ın karşısında zor durumda kalıyor. Küçük kızı kulağına kendisine bırakmasını fısıldıyor. Derya, Bora’nın kendilerinin durumunu bildiğini ve annesiyle uğraştığını anlıyor. Dündar, çok sinirleniyor ve eve geldiğinde Handan’a o çocukların kim olduğunu soruyor. Handan, yalanına devam mı edecek? Yoksa her şeyi açıklayacak mı?

İşte Annemizi Saklarken 7. bölüm 1. fragmanı…

 

ANNEMİZİ SAKLARKEN 6. BÖLÜMDE ÖZETİ!

Bora, gidip Derya’yla konuşuyor ve ondan Handan’ın annesi olduğunu babasının karşısında itiraf etmesini ister. Derya kabul etmiyor. Bora, annesinin hamile olduğunu söyler. Derya, annesinin hamilelik haberiyle yıkılır. Ama yine de Bora’ya yardım etmez. Ona onun gibi bir annesinin olmadığını söyler.

Dündar, nikah fotoğraflarını Serap’ın magazine verdiğini düşünüp onun evine gider. Handan, Dündar’ın çocuklarını öğrendiğini düşünüp peşinden gider. Serap’ın evine kadar onu takip eder. Dündar, Serap’ı suçlarken Handan bu duruma itiraz eder. Dündar ise, onu tersleyip Serap’ın telefonunu zorla alıp inceler.

Onun yapmadığını öğrendikten sonra hemen haberi yayından kaldırtır. Handan, Dündar’ın tavrından korktuğu için ona çocukları olduğunu anlatamaz. Zerrin’in 40 mevliti yapılır. Kimse, Handan’ın mevlite katılmasını istemez. Ama o gidip mevlite katılır ve Dündar’ın yanına oturur.

Benan, Handar’a Zerrin ölmeden onun kulağına ne söylediğini açıklamasını ister. O da açıklayınca kimse Zerrin’in ondan yerine geçmesini istediğini söylediğine inanmaz. Selin, bu duruma sinirlenip gidip Handan’ın helvasına zehir koyar. Gece yarısı Handan fenalaşır.

Dündar hemen hastaneye götürür. Handan’ın kanında bir zehre rastlanmaz. Dündar, Melek’in Handan’ı zehirlediğini düşünüp ona çok kızar. Onları duyan Selin, babasına Handan’ın bebeğinin düşmesini istediğini itiraf eder. Dündar, gidip Melek’ten oğlu olarak özür diler. Melek onu, kendisine anne demeden affetmez.

Ela, annesini takip edip onun Dündar’la evlendiğini anlar. Bora, Barış’tan Derya ve kardeşlerini yemeğe çıkartmasını ister. Derya, Barış’ın teklifini kabul edip kardeşleriyle yemeğe çıkar. Bora, babasına onları yemeğe çıkartmak istediğini söyler. Handan, ailenin kendisini kabul ettiğini düşünüp mutlu olur.

Handan, tuvalete çıktığında Can onu görür. Füsun, Can’ın annesini aradığını görüp onu alıp masalarına götürür. Restoran sahibinden Can’ın annesini bulmalarını rica eder. Handan, masaya doğru yaklaşırken Can’ı görüp donup kalır. Can ise, ona anne diye seslenir. Masadakilere onun annesi olduğunu söyler.

Annemizi Saklarken 7. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Handan’ın Yalanı Ortaya Çıkacak Mı?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler