Ana SayfaDizilerMasumlar Apartmanı 53. Bölüm Ön İzleme Yayında! Safiye Sözleriyle Naci'yi Çok Mutlu...

İlgili Postlar

Masumlar Apartmanı 53. Bölüm Ön İzleme Yayında! Safiye Sözleriyle Naci’yi Çok Mutlu Ediyor!

TRT 1’in sevilen dizisi Masumlar Apartmanı, 52. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Hikmet, eve gelen Gülben’i tekrar Esat’ın yanına gönderiyor. Naci, Safiye’yle evlendikten sonra oturacağı evi ayarlıyor. Ama Safiye’nin sözleriyle kalbi kırılıyor. Gülben, Esat’la aynı yatakta yatmamak için her gün ayrı bir oyun oynuyor. Durumu anlayan Esat, Han’la konuşuyor. O da Esat’a, tek bir çaresinin olduğunu söylüyor. Masumlar Apartmanı 53. bölüm ön izleme yayınlandı. Safiye, sözleriyle Naci’yi çok mutlu ediyor.

Salı Dizileri 2021

Safiye Sözleriyle Naci’yi Çok Mutlu Ediyor!

Masumlar Apartmanı 53. bölüm ön izlemesinde; Naci, evlendikten sonra Safiye’nin o evden uzaklaşamayacağını anlıyor ve onların alt katını tutmak istediğini açıklıyor. Safiye, banyo yapması için Naci’yi eve çağırıyor. Hikmet, bu duruma karşı çıkıyor. Safiye ise babasına, onun nişanlısı olduğunu söylüyor. Naci, Safiye’nin ağzından duyduğu bu sözler karşısında çok mutlu oluyor.

Masumlar Apartmanı 53. bölüm ön izlemesi…

MASUMLAR APARTMANI 52. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Gülben, düğün sonrası Esat’la evlerine gidiyor. Ancak orada kalamayacağını anlayıp gecenin bir yarısı Esat’a mesaj çekip babasının evine dönüyor. Han, onu karşısında görünce Safiye’yi uyandırıyor. Seslere Hikmet’de kalkıyor. Safiye, Gülben’in gece kalmasını ve sabah evine gitmesini istiyor.

Ama Hikmet buna karşı çıkıyor ve Gülben’e hemen evine dönmesini Esat’ın bu duruma çok üzüleceğini söylüyor. Han, Gülben’i evine bırakıyor. Gülben, Esat’a yazdığı mesajı onun telefonundan siliyor. Esat’ın yanına uzanıp uyuyor. Sabah uyanınca hemen kahvaltı hazırlamak için yataktan çıkıyor.

Esat’ı mutfağına sokmuyor. Her gece Esat’la birlikte aynı yatakta yatmamak için türlü oyunlar oynayan Gülben’in ne yapmak istediğini Esat anlıyor ve onu rahat bırakıyor. Karı koca ayrı ayrı odalarda yatmaya başlıyor. Gülben, evin bir odasını çöplerle doldurmaya başlıyor.

Safiye, Gülben olmadan evde zorlanıyor. Naci’yi yanına çağırıyor ve onunla birlikte kahvaltı yapıyor. Naci, evlendikten sonra yaşayacakları evi ayarlayıp Safiye’ye fotoğraflarını gösteriyor. Ama Safiye, Naci’ye bunu yapamayacağını söylüyor. Naci bu duruma çok bozuluyor.

Ceylan, gitmeye karar veriyor. Ama Han’dan gitme demesini bekliyor. Esat, Gülben’in çok mutsuz olduğunu anlayıp Han’la konuşmaya gidiyor. Ona, Gülben’in ne kendisine ne de eve alışamadığını söylüyor. O da çarenin burnunun dibinde olduğunu söylüyor. Esat, Gülben’e gidip onların binasındaki eve taşınmanın onun için iyi olacağını söylüyor.

Han, Esat’tan Ceylan’ın gideceğini öğrenip onu durdurmak için yanına gidiyor. Ceylan, Han’ın gitmesini istemediğini öğrenince mutluluktan havalara uçuyor.

Masumlar Apartmanı 52. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Ceylan’la Han Tekrar Birlikte Olmaya…

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler