Ana SayfaDizilerElbet Bir Gün 6. Bölüm 2. Final Fragmanı Yayında! Mevsim Annesine Kavuşuyor!

İlgili Postlar

Elbet Bir Gün 6. Bölüm 2. Final Fragmanı Yayında! Mevsim Annesine Kavuşuyor!

Fox Tv’nin sevilen dizisi Elbet Bir Gün, 6. yeni bölümüyle 12 aralık pazar günü ekrana gelecek. Dizinin final bölümünde; Cemil, Mevsim’in annesini elinden kaçırmasına çok kızıp ona şiddet uygular. Mevsim, annesini arar. Nesime, Mevsim’e onu isteyerek bırakmadığını söyler. Cemil, Mevsim’e annesinin gerçek yüzünü göstermeye çalışır. Nesime, kızını onun elinden kurtarmak için Cemil’e Feride’nin telefonunu ve adresini verir. Cemil, Feride’yi arar. Elbet Bir Gün 6. bölüm 2. final fragmanı yayınlandı. Mevsim, annesine kavuşuyor.

Pazar Dizileri 2021

Mevsim Annesine Kavuşuyor!

Elbet Bir Gün 6. bölüm 2. fragmanında; Cinayetlerin faili belli oluyor. Cemil, tam kaçacakken polis engeline takılıyor. İsmail ile Ahmet, serbest kalıyor. Mevsim, annesinin yanına gidip ona sarılıyor.

Elbet Bir Gün 6. bölüm 2. fragmanı…

ELBET BİR GÜN 5. BÖLÜM ÖZETİ!

Ahmet’in kaçırılmasından sonra Nesime, ne yapacağını bilemez. Feride ile konuşup, polise gidip Ahmet’in kaçırıldığını ihbar etmek ister. Cemil’in de bunu istediğini bildiği için zorla da olsa karakola Yavuz’la birlikte gider.

Mevsim, annesini arayıp Ahmet’in yanında olduğunu söyler. Nesime, herkese oğlunun bulunduğunu ve amcasının yanında olduğunu söyler. Gizem, artık kocasından bir şey saklamak istemiyor ve ona geçmişini anlatmak ister.

Tam anlatacakken Nesime arayıp Ahmet’in bulunduğunu ve amcasının yanında olduğunu Mevsim’in kendisini aradığını şifreli bir şekilde söyler. Gizem, kocasına gerçekleri anlatmaktan vazgeçip başka bir yalan uydurur.

Mevsim, babasının annesine ne yapacağını anlar. Hemen, amcasına kapıdaki korumaları göndermesini ister. Korumalar gittikten sonra Ahmet’e, evden kaçmasını söyler. Ahmet, ablasına teşekkür edip oradan kaçar. Gittiği ilk marketten Mehmet’i arayıp ondan kendisini almasını ve annesinin kesinlikte evden çıkmamasını istediğini söyler.

Mehmet, Gizem’i arayıp durumu anlatır. Ama ablasına ulaşamaz. Nesime, Cemil’in yanına gidip ondan oğlunu ister. Odaya kapatılan Mevsim, babasının annesini öldüreceğini anlayıp ona engel olmak için odadan çıkar ve annesine kaçmasını söyler.

Nesime, oradan uzaklaşırken Mevsim’in de yanında gelmesini ister. Mevsim, babasının önüne gerilip onun silahını hedef almasını engeller. Babasını yere yatırdıktan sonra annesinin peşinden koşar.

Nesime, kaçarken Feride gelip onu arabasına bindirir. Mevsimin peşinden koştuğunu gören Nesime, onu da yanında götürmek ister. Ancak. Cemil’in adamları Mevsim’in önüne geçip onun kaçmasına engel olur. Nesime’nin feryat ettiğini Mevsim görür.

Elbet Bir Gün 6. Bölüm 1. Final Fragmanı Yayında! Nesime Feride’yi Cemil’e…

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler