Ana SayfaDedikoduSerenay Sarıkaya: Özlemişim Bu Tempoyu

İlgili Postlar

Serenay Sarıkaya: Özlemişim Bu Tempoyu

Bir dönemi boş geçirdikten sonra son aylarda işlerine deli gibi sarılan Serenay Sarıkaya geçtiğimiz gün bir dergi için objektif karşısına geçti. Çekimden sonra kendisine sorulan soruları yanıtlayan Serenay Sarıkaya “Özlemişim bu tempoyu” dedi. İşte detaylar;

Serenay Sarıkaya’ nın Yeni Projesi Belli Oldu. Bu Partnerlik Olay Olacak…

Geçtiğimiz haftalarda Magazin dünyası bomba bir aşk haberiyle uyanmıştı. Çalkantılı aşk hayatıyla kısa bir süredir gündemden düşmeyen Umut Evirgen ve Serenay Sarıkaya’nın yeni bir aşka yelken açtığı söylenmiş hatta güzel oyuncu önceki gün sessizliğini bozup “Sizin de dediğiniz gibi; bunlar iddia… ” demişti… Şimdi ise güzel oyuncu yeni projesiyle gündeme düştü…

Gazeteci Birsen Altuntaş’ın hazırlamış olduğu özel habere göre; Başarılı oyuncu Serenay Sarıkaya, Adanaya geri dönüyor. Yeni projenin yönetmen koltuğunda Umur Turagay oturacak ve Burak Deniz ile Serenay Sarıkaya başrolleri paylaşacak.

Didem Soydan ve Burak Deniz’den Aşk Pozu

Şahmaran İçin İki Yıldız Aynı Sette!…

Netflix’in yepyeni projesi ‘Şahmaran’ adlı dizisinin set çekimleri, Adana, Datça ve Tarsus’ da yapılacağı öğrenilirken ünlü ikili setlere başlamak için Adana’ya gittiler. Çekimlerin kısa sürede tamamlanması bekleniyor.

Serenay Sarıkaya kimdir?

Burak Deniz kimdir?

Serenay Sarıkaya: Özlemişim Bu Tempoyu

Son ayı hem yeni dizisinin çekimleri hem de reklam filmleri çekimleriyle oldukça yoğun geçiren Sarıkaya mesleğini yapmanın kendisini mutlu ettiğini söylüyor.

Harper’s Bazaar dergisi için objektif karşısına geçen Sarıkaya dergideki röportajında “Şu an hayatının nasıl bir dönemindesin?” sorusunu şu sözlerle yanıtladı: “Her an defalarca şükrettiğim, sanırım hayatımın en güzel dönemindeyim. Uzun süre sabırla çalışmayı beklemiştim. Şimdi hem beni çok mutlu eden işbirlikleri, hem de birkaç ay önce başladığımız ‘Şahmaran’ dizisi çekimleri ile hayallerimin ötesinde mutlu ve yoğunum. Özlemişim bu tempoyu”

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler