Ana SayfaDizilerSon Yaz 26. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Selim İtiraf Videosu Hazırlıyor!

İlgili Postlar

Son Yaz 26. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Selim İtiraf Videosu Hazırlıyor!

Fox Tv’nin sevilen dizisi Son Yaz, 25. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Selim, Sare’nin kendilerini dinlediğini Akgün’e söylüyor ve onunla ona karşı bir plan yapıyor. Sare, onların kendilerini dinlediğini anlıyor. Farkında değilmiş gibi onlarla hareket ediyor. Selim, oğlunun durumundan sonra bir itiraf videosu hazırlıyor.

Cumartesi Dizileri 2021

Selim İtiraf Videosu Hazırlıyor!

Son Yaz 25. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. İki bölüm sonra final yapacak Son Yaz dizisinin yeni bölümünde; Selim, Sare tarafından dinlendiklerini anlıyor ve Akgün’e susmasını söyleyip duvara Sare’nni peşlerinde olduğunu yazıyor. Telefonları bir tarafa bırakan Selim, Akgün’e onun kendilerini dinlediğini ve birlikte hareket edeceklerini söylüyor.

SON YAZ 25. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Sare, kendisinin onları dinlediğini anladıklarını biliyor. Onların yapacakları tüm hareketleri tahmin ediyor. Akgün, Cihan ile görüşüp onunla silah sevkıyatının yerini öğreniyor. Sare, o sevkıyat sırasında Akgün’ün babasını kaçıracağını düşünüyor.

Zaten Selim’de bunu düşünüp Sare ile sevkıyatı uzaktan izliyor. Cihan, Burak’ı Akgün’ün yanına veriyor. Akgün, arıza çıkarınca Burak’ı yoldan aşağı atıyor. Naz, Cihan’ın ısrarıyla Yağmur’u evine yemeğe davet ediyor.

Akgün, Cihan’ın Soner’in evinde Yağmur’un da orada olduğunu öğreniyor. Gidip Yağmur’u, Cihan’dan uzak durması konusunda uyarıyor. Yağmur, Akgün’e kendisine karışamayacağını söylüyor. Akgün, yakında uzaklara gideceğini ve onun kendisini bir daha göremeyeceğini söylüyor.

Yağmur, Akgün’ün gideceğine çok üzülüyor. Sare, onun üzgün olduğunu görüp Yağmur’la konuşmaya çalışıyor. Yağmur, durumu ona anlatıyor. Sare, Akgün’ün gitme planını Yağmur’dan öğrenmiş oluyor.

Akgün, Alpay’ın silah almak istediğini Ahmet’ten öğreniyor ve ona bunu yapmaması için öğüt veriyor. Alpay, teyzesinin restorandan para çalıp silah almak istiyor. Adamlar parayı alıp Altan’a silah vermiyor.

Onu gören Selim, hemen müdahale ediyor. Adamları uzaklaştırıp oğluna bunu yaptığı için tokat atıyor. Oğluna tokat attığı için Selim, büyük bir üzüntü içine giriyor. Çocuklarını böyle bir duruma soktuğu için Selim bir video hazırlıyor.

Bu durumu çocuklarının bilmemesi kaydıyla Halil Sadi’yi, öldürdüğünü ve onu nereye gömdüğünü anlatıyor. Ama bunu Akgün’le birlikte yaptığını söylemiyor. Onu ele vermek istemiyor.

Son Yaz 25. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Selim Her Şeyi İtiraf Mı…

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler