Ana SayfaDizilerBaht Oyunu 16. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Ada Bora'dan Ve İşinden Ayrılmak...

İlgili Postlar

Baht Oyunu 16. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Ada Bora’dan Ve İşinden Ayrılmak Zorunda Kalıyor!

Kanal D’nin sevilen dizisi Baht Oyunu, 15. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Bora, Nergis’ten Ada’nın bir ilk aşkı olduğunu öğreniyor. Ada’nın boşanma avukatı değişiyor ve Turgut’la görüşmek zorunda kalıyor. Bora, Turgut’un Ada’nın ilk aşkı olduğunu zannediyor. Tuğçe, Ada’nın ilk aşkının Rüzgar olduğunu öğrenip onu tehdit ediyor. Bora, ailesiyle birlikte Ada’yı istemeye gidiyor. Baht Oyunu 16. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Ada, Bora’dan ve işinden ayrılmak zorunda kalıyor.

Salı Dizileri 2021

Ada Bora’dan Ve İşinden Ayrılmak Zorunda Kalıyor!

Baht Oyunu 16. bölüm 1. fragmanında; İsteme merasiminde olaylar karışıyor. Bora’nın Ada için geldiği ortaya çıkınca herkes şok yaşıyor. Bora, duydukları karşısında yıkılıyor. Ada ise, yalanları yüzünden yolun sonuna geldiğini düşünmeye başlıyor. Bora’nın yanına giden Ada, ondan ve işinden ayrıldığını söylüyor.

İşte Baht Oyunu 16. bölüm 1. fragmanı…

BAHT OYUNU 15. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Bora ile Ada’nın gerçekten ayrılmadıklarını öğrenen Tuğçe ile Rüzgar, onların evde buluştuklarını ailelerine haber veriyor. Ada, ailesinin geldiğini görünce hemen camdan kaçıp ablasını arıyor. Ona evde olduğunu, onların nerede olduğunu soruyor.

Nergis, Ada’nın evde olduğunu öğrenince içi rahatlıyor. Ada, Yasemin’in yardımıyla evden çıkıp Bora’yla görüşüyor. Bora, artık kara baht inancından çok sıkıldığı için Nergis’le konuşmaya gidiyor. Ondan Ada’nın ilk aşkının olduğunu ve onun iyi bir işe sahip olduğunu öğreniyor.

Ada’nın boşanma avukatı onu arayıp kendisinin evlendiğini onun davasına bakamayacağını yerine Turgut’un davaya bakacağını söylüyor. Turgut, Ada’yı görür görmez ondan hoşlanıyor. Bora, Ada’nın gizle görüşmelerinden şüphelenip onu takip ediyor.

Onun Turgut’la buluştuğunu görüyor. Hemen, Turgut’un kim olduğunu öğrenip ondan şirketinde avukat olarak çalışmasını istiyor. Ada, Turgut’u şirkette görünce çok şaşırıyor. Bora, Ada’nın ailesinin de olduğu bir yemek düzenleyip bu ilk aşk işini konuşmak istiyor.

Ada, son anda yetişip ilk aşkının Turgut olduğunu söylüyor. Turgut, Aslan’dan yumruk yiyor ve bir daha şirkete gelmiyor. Bora, Ada’ya yüzük alıp onu istemeye gitmeye karar veriyor. Annesini zor ikna etse de birlikte Ada’yı istemeye gidiyorlar. Ada’nın ailesi onların Selin’i Ali’ye isteyeceklerini zannediyor.

Baht Oyunu 15. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Bora Ailesiyle Birlikte Ada’yı İstemeye…

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler