Ana SayfaKültür ve SanatMüzikSeda Sayan Sonunda Sessizliğini Sezen İle Bozdu...

İlgili Postlar

Seda Sayan Sonunda Sessizliğini Sezen İle Bozdu…

Sahne ve televizyon dünyasının tartışmasız en başarılı ismi olan ünlü sanatçı Seda Sayan, müzik kariyerindeki uzun soluklu sessizliğini bozdu. Türkiye’nin en iyi prodüktör ve aranjörlerinden biri olan Alper Atakan’ın ‘Aranjör’ ismini koyduğu  albüm öncesinde sözleri ve müziği minik serçeye ait olan ‘Gel Günaha Girelim’ adlı eseriyle  bozdu. İşte Detaylar…

Demet Akalın: Seda Sayan’a Kırgınım

Seda Sayan Sonunda Sessizliğini Sezen İle Bozdu…

Yılların şarkılarından olan söz ve müziği Sezen Aksu ile Soner Çınar‘ın ‘Gel Günaha Girelim’ adlı eserlerinin aranjör ve prodüktörlüğünü Alper Atakan’ın düzenlemesiyle söyleyen Seda Sayan, müzikseverler ile bu şarkıyla hasretini giderecek.

“Seda Sayan İle Şarkı Çağ Atlatılmış”!…

Geçmiş dönemlerde sanatçı Emel Müftüoğlu‘nun okuduğu ‘Gel Günaha Girelim’ şarkısı ile dinleyiciden tam not alan eser için sanatçı Seda Sayan’a sosyal medyada ‘Çağ atlatılmış’ gibi yorumlar yapıldı.

Seda Sayan’ dan Birbirinden İddialı Pozlar Geldi…

Usta yönetmenlerden Erkan Nas’ın objektifinin karşısına oyunculuk ve modellikte  kariyer basamaklarını koşarak çıkan Bilal Çelik ile geçen güzel şarkıcı, yeni albümü  için çok özendi. Fotoğrafçı Safa Gülsoy‘un sihirli objektifine de birbirinden iddialı olan pozlar veren Seda Sayan’ı klibinde bir hayli enerjik ve spor izleyeceğiz…

Seda Sayan‘nın yanı sıra Demet Akalın, Mehmet Erdem, İrem Derici, Deniz Seki, Ziynet Sali gibi birçok yıldız ile iş yapan ünlü prodüktör Alper Atakan, genç yetenekler için kurduğu müzik şirketiylede imkanlarda sınır tanımıyor.

Seda Sayan ‘dan Demet Akalın ‘a Büyük Gönderme…

Seda İle ‘Gel Günaha Girelim’ Başı Çekecek…

Alper Atakan ‘Aranjör’ albümünün tüm dijital platformların listelerine ilk sıradan giren çıkış şarkısı İrem Derici ‘Affeder Mi Aşk Bizi? ‘nin ardından gelen Seda Sayan feat Alper Atakan ‘Gel Günaha Girelim’ den hemen sonra sırayla Berkay, Fettah Can, Hande Ünsal, Simge ve Ziynet Sali gibi birçok ünlü isim şarkıları müzikseverlerle buluşacak.

Seda Sayan kimdir?

Seda Sayan Gel Günaha Girelim
Seda Sayan Gel Günaha Girelim

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler