Ana SayfaÜnlülerDuygu Güneş Sert Çıktı; "Her Yardım Topluyorum Diyene...."

İlgili Postlar

Duygu Güneş Sert Çıktı; “Her Yardım Topluyorum Diyene….”

Güzel Şarkıcı Duygu Güneş, geçtiğimiz gün Metropol Avm’de görüntülendi. Şarkıcı, ülkenin felaketi olan orman yangın bölgeleri için vatandaşlarca toplanan bazı yardımların, ihtiyaç sahiplerine ulaşıp ulaşmadığından şüpheli bir durum olduğunu belirtti. Duygu Güneş çarpıcı açıklamalarıyla çıkıştı. İşte Detaylar…

Duygu Güneş Sert Çıktı; “Her Yardım Topluyorum Diyene….”

Orman yangında evlerini ve işlerini kaybeden tüm vatandaşlar için hemen hemen herkes seferber oldu. Ünlü ünsüz isimler, belediyeler, dernekler, sosyal medya fenomenleri ve sosyal medya sayfaları aracılığıyla toparlanan yardımlar el birliği ile orman yangın bölgelerine hızla ulaştırıldı.

“Böyle Bir Durumdan Yararlanmak İsteyenler Olabilir”

Şarkıcı Duygu Güneş, konuyla ilgili çarpıcı bir açıklamada bulunarak şunlara değindi…
“Çıkan yangınlar hepimizin yüreğini yaktı. En derinimizde hissettik ama bazı sayfalarda toplanan yangın yardımlarının bölgelere ulaştırılıp ulaştırılmadığından şüpheliyim. Bu yönde çıkan haberler de gördüm. Umarım insanların vicdanlarıyla oynamamışlardır. Eğer böyle bir durum yaşandıysa gerçekten çok üzücü. Biz çok güvendiğimiz kişiler aracılığı ile yardımlarımızı yaptık. Herkesin de buna önem göstermesini rica ediyorum. Maalesef ki şu durumdan bile yararlanmak isteyenler olabilir” dedi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler