Ana SayfaDizilerCamdaki Kız 4. Bölüm Fragmanı Yayında! Nalan Sedat'la Evlenmekten Vaz Mı Geçecek?

İlgili Postlar

Camdaki Kız 4. Bölüm Fragmanı Yayında! Nalan Sedat’la Evlenmekten Vaz Mı Geçecek?

Kanal D’nin gözde dizisi Camdaki Kız, 4. yeni bölümüyle 29 nisan perşembe günü ekrana gelecek. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Nalan, eve geldikten sonra Feride’nin eziyeti şiddetleniyor. Ona uykularında bile rahat vermiyor. Jinekoloğa götürüp muayene ettirdikten sonra, kurşun döktürüp muska yazdırıyor. Sedat ile Cana’nın görüşmeleri ifşa oluyor. Nalan, gazeteden haberi okuyor. Camdaki Kız 4. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Nalan, Sedat’la evlenmekten vaz mı geçecek?

Perşembe Dizileri 2020

Nalan Sedat’la Evlenmekten Vaz Mı Geçecek?

Camdaki Kız 4. bölüm 1. fragmanında; Feride ile Adil, kızları vefat ettikten sonra Nalan’ı bebekken evlatlık alıyorlar. Gazetede Sedat ile Cana’nın el ele fotoğrafları yayınlanıyor. Sedat’ın ailesi tutuşmaya başlıyor. Tek ümitleri Muzo’ya kalıyor. Feride’ye ise gün doğuyor. Nalan, babasına sözlendiği için Sedat’la evlenmek zorunda olup olmadığını soruyor. Oda, kızına zorunda olmadığını söylüyor.

İşte Camdaki Kız 4. bölüm 1. fragmanı…

CAMDAKİ KIZ 3. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Nalan, eve geldikten sonra Adil, Feride’nin yapacaklarından korkup eve Binnur’u çağırıyor. Feride, sabaha kadar gözünü kırpmadan Sedat’ın Nalan’a bir şey yapıp yapmadığını düşünüyor. Gece yarısı Nalan’ın yanına gidip onun rüyasında Sedat’ı gördüğünü anlayıp hemen onu soğuk suyun altına sokuyor.

Ertesi gün Feride, Nalan’ı jinekoloğa götürüp Sedat’la aralarında bir şey geçip geçmediğini öğrenmek istiyor. Daha sonra Nalan’a kurşun döktürüyor. Birde muska yazıp çamaşırına koyuyor. Sedat, Cana ile buluşuyor. Cana, Nalan’ı evine götürdüğü için Sedat’a çok kızıyor. Ona akıl verip Nalan’a kolye almasını ve buluşmasını istiyor.

Sedat, Cana’nın dediği gibi Nalan’a kolye alıp hediye ediyor. Evde gördüklerini de kiracıdan kalma orayı kullanmadığını söyleyip geçiştiriyor. Sedat ile Cana’nın görüntüleri çekiliyor. Fotoğrafları gören Rafet, Sedat’ı odasına kapatıyor. Hemen eşinden, düğün hazırlıklarını hızlandırmasını istiyor.

Gülcihan, Feride’yi sabahtan arayıp gelinlik bakmak istediklerini söylüyor. Feride, düğünü aceleye getirmelerinin altında bir şeyler olduğundan şüpheleniyor. Ama yinede gelinlik bakmaya gidiyor. Nalan, annesinin isteğiyle en sade ve en kapalı gelinliği beğeniyor. Cana, bu fotoğraf işinin Rafet’in tehdidi zannediyor.

Ama haber gazetelerde yayınlanıyor. Nalan, gazetede Sedat’la Cana’nın el ele fotoğraflarını görüyor. Bu haberden sonra Nalan, ne yapacak?

Camdaki Kız 3. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Nalan Sedat’la İlgili Haberleri Görüyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler