Ana SayfaDizilerSadakatsiz 26. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Derin'den Sonra Asya'da Kaçırılıyor!

İlgili Postlar

Sadakatsiz 26. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Derin’den Sonra Asya’da Kaçırılıyor!

Kanal D’nin büyük bir ilgiyle izlenen dizisi Sadakatsiz, 26. yeni bölümüyle yarın akşam ekrana gelecek. Dizinin son bölümünde; Bulunan kadın cesedi, Derin’e ait çıkmaz. Asya, işinden olduğu gibi dernekten de atılır. Herkes Derin’e, Asya’nın bir şey yaptığını zanneder. Sadakatsiz 26. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Derin’den sonra, Asya’da kaçırılıyor.

Çarşamba Dizileri 2020

Derin’den Sonra Asya’da Kaçırılıyor!

Sadakatsiz 26. bölüm 1. fragmanında; Volkan, Derin’i kaçıranın Asya’nın eski saplantılı hastası olduğundan şüpheleniyor. Asya, bu duruma pek inanmıyor. Ancak, gözlerini açtığında kendisini, eli kolu bağlı bir şekilde Derin’in yanında buluyor.

İşte Sadakatsiz 26. bölüm 1. fragmanı….

SADAKATSİZ 25. BÖLÜM ÖZETİ!

Gönül ile Haluk, bulunan kadın cesedinin yanına gidip sinir krizleri geçirir. Melih, cesedin Derin’e ait olmadığını anlayıp onlara müjdeli haberi verir. Ama Gönül, sakinleşmez. Kendisini odasına kilitleyip, sinir krizleri geçirir.

Haluk, Selçuk’den şüphelenip onun peşine adam takar. Bunu fark eden Selçuk, Haluk’dan şikayetçi olur. Asya, adına hastaneye bir paket gelir. Sekreteri, paketi Asya’ya getirir. İçinden, evinin yakınlarına kurulmuş gizli kameradan çekilmiş görüntüler çıkar. Asya, hemen emniyete görüntüleri verir.

Hastane yönetimi, Asya hakkında çıkan haberlerden sonra bir basın açıklaması yapıp onun, hastaneleriyle ilişkisinin kesildiği beyanında bulunur. Üzerine Asya, birde zorla davet edilip üye edildiği vakıftan çıkarıldığını öğrenir. Tüm dünyası başına yıkılan Asya, ne yapacağını bilemez.

Derin’in, bulunmasını onun ailesinden daha çok ister. Volkan, Selçuk’tan yardım ister. Selçuk, Derin’in video üzerinde oynama yapıp yayımlattığı adamı bulur. Onu hemen emniyete teslim eder. Derin’in, Asya’yı zor durumda bırakıp kendisini madur duruma düşürdüğü ispatlanır.

Emniyet, Asya’nın çalıştığı hastaneden Derin’in dosyasını ister. Derya, dosyadan Derin’in hamile olduğunu öğrenir. Ancak, Volkan’a söyleyemez. Melih, Asya’ya gelen görüntülerden onun, masum olduğuna inanır. Bahar’a karşı duyguları olan Melih, onunla sürekli görüşmek ister.

Derya’nın baş hekimliği onaylanır. Asya, hem işinden hem de itibarından olur. Ali’yi Bahar’a bırakıp kendisi hava almak için çıkar. Volkan, onun kötü olduğunu anlayıp yanına koşar. Asya’ya, hep onu sevdiğini asla ondan vazgeçmediğini söyler.

Kendisi yüzünden Asya’nın hayatının alt üst olmasından pişman olduğunu söyleyip ona sarılır. Derin’in yaşadığı ve bir evde elleri kolları bağlı bir şekilde hapis olduğu görülür.

 Sadakatsiz 26. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Derin’i Kaçıran Kim?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler