Ana SayfaBurçlarKırmızı Oda 24. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Sadi'nin Sokaklarda Büyüdüğü Anlaşılıyor!

İlgili Postlar

Kırmızı Oda 24. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Sadi’nin Sokaklarda Büyüdüğü Anlaşılıyor!

Tv 8’in büyük bir ilgiyle izlenen dizisi Kırmızı Oda, 23. yeni bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Doktor hanım, Boncuk’u hastanede ziyarete gidiyor. Nazlı ile Recai, ilk seansları için geliyor. Kumru, annesi tarafından nasıl evden gönderildiğini anlatıyor. Sadi, daha iyi bir şekilde seansa geliyor. Sadi’nin sokaklarda büyüdüğü anlaşılıyor.

Cuma Dizileri 2020

Sadi’nin Sokaklarda Büyüdüğü Anlaşılıyor!

Kırmızı Oda 24. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Boncuk, yaralı bir şekilde kazadan kurtuluyor. Hemen hastaneye yatırılıyor. Sadık, Boncuk’un başına gelenleri duyunca ilk uçakla Türkiye’ye geliyor. Boncuk’la yeteri kadar ilgilenmediğini, ona sevgisini gösteremediğini bildiğini ve onu çok sevdiğini söylüyor.

KIRMIZI ODA 23. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Sadık, Boncuk’a Hollanda’ya gidince onu istediği gibi dil kursuna göndereceğini ve arkadaşlarıyla sık sık ailecek görüşeceklerini onu yalnız bırakmayacağına söz veriyor. Daha sonra Doktor hanım Boncuk’u görmeye gidiyor. Boncuk, onu görünce çok seviniyor ve kazadan sonra sadece onun hayalini gördüğünü anlatıyor.

Doktor hanım, Boncuk’un yanına tekrar geleceğini söz verip oradan ayrılıyor. Nazlı ile Recai, çift terapisi için doktor hanımın yanına geliyor. Recai, bir an evvel Nazlı’dan kurtulmak istediğini söylüyor. Nazlı ise, doktor hanıma onun kendisini terk etmemesine razı etmesi için yalvarıyor.

Doktor hanım Nazlı’yla tekrar görüşmek istiyor. Kumru, doktor hanıma üvey babası tarafından sürekli istismara uğradığını ve bir gün olanları annesine anlattığını, onun kendisine değil kocasına inandığını gözyaşlarıyla anlatıyor. Daha sonra annesi Kumru’yu evden gönderiyor.

Sadi, seansa gelirken sokakta bir adamın kadına şiddet uyguladığını görüp onun haddini bildiriyor. Yine, EKG sonuçlarıyla doktor hanıma geliyor. Doktor hanım Sadi’yi dinlemeye başlıyor. Sadi, doktor hanımın kendisini dinlemesinden çok mutlu oluyor. Sıra çocukluğuna gelince Sadi duruyor.

Sadece doktor hanıma sokaklarda büyüdüğünü anlatıyor. Doktor hanım, Sadi’nin göründüğünden farklı biri olduğunu anlıyor. Onu zorlamadan çocukluğunu daha sonra görüşmeyi kabul edip onu zorlamıyor. Deniz, Piraye’nin elini tutuyor. Çalışanlar, Deniz ile Piraye arasında bir şeyler olduğunu konuşmaya başlıyor.

Kırmızı Oda 23. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Boncuk Kazadan Yaralı Kurtulup Hastaneye…

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler