Ana SayfaDedikoduAlgı Eke'den Yasak Aşk İtirafı

İlgili Postlar

Algı Eke’den Yasak Aşk İtirafı

İnan Ulaş Torun ile 2017 haziran ayında evlenen Algı Eke, 2019 senesinde boşanmıştı. Bir süredir özel hayatını gözlerden uzak tutan Algı Eke geçtiğimiz gün bir YouTube kanalında çarpıcı açıklamalarda bulundu. Algı Eke’den yasak aşk itirafı gündeme bomba gibi düştü.

Algı Eke’den Boşanma Açıklaması

Boşanmasından bir buçuk sene sonra bir röportaj veren Algı Eke boşanmayla ilgili olarak ” Yaşadığımız ilişkinin her evresi çok hızlı gelişti galiba… Henüz sevgili olmamızın bir ayı bile dolmadan, evlilik kararı verdik. Birçok ortak noktamız olduğunu düşünerek, aşkla evlendik. Evliliğimiz sürecinde bu kuruma zarar vermedik. Ama bir süre sonra; bazı konularda fikir ayrılıklarımız olduğunu, beklentilerimizin ve hedeflerimizin farklı olduğunu anladık. Bu da ilişkiyi bitişe sürükleyen süreç oldu. “demişti.

Oyuncu Algı Eke eşi tarafından şiddet mi gördü?

Şiddet İddialarına Yanıt

Eski sevgililerine ve Algı Eke’ye şiddet uyguladığı iddia edilen İnan Ulaş Tosun hakkında çıkan söylentiler hakkında açıklama yapan Algı Eke “Bu iddialar sizi rahatsız etti mi?” sorusuna ” Etmez mi hiç? Bir sabah uyanıyorsunuz ve hakkınızda en olmayacak tür de haberler çıkıyor. Ki biz Algı’yla evliydik. Ve bahsi geçen bazı isim ve kişilerle iki kelam etmişliğim bile yok. İlk an büyük bir şok yaşayıp, kendi kendinize sesli bir tepki veriyorsunuz. Ama hep söylediğim gibi; ben neyin ne olduğunu ve tüm bu saçma haberlerin doğru olmadığını biliyorum. Ailem, arkadaşlarım hepsi doğruyu biliyor. Bir süre sonra bazı durumlara ve olaylara kulaklarınızı gözünüzü kapamayı öğreniyorsunuz. Üzüyor ve yaralıyor ama motivasyonumu ya da hayatımı bozmasına izin vermiyorum.” yanıtını vermişti.

Algı Eke’den Yasak Aşk İtirafı

Geçtiğimiz gün Zeynep Ocak’ın YouTube’daki programına konuk olan  Algı Eke, “Sadece iki kişinin bildiği bir yasak aşk yaşadın mı?” sorusuna y verdiği yanıtla olay oldu.

Eke açıklamasında “Evet yaşadım. İğrenç de bir şeydi. Çok ağrılı bir şey. Keşke onu ve kendimi böyle bir duruma sokmasaydım. Haz ve adrenalinden başka getirdiği hiçbir şey yok. Duygusal olarak seni çok çökerten bir şey. Şimdi öyle bir şey başıma gelse hiç yaşamamayı tercih ederim. Artık o konularda kendimi eğittim. Sancılı ilişki istemiyorum. Aşk girince benim aklım uçuyor. Hele 3-6 ay arası kayıp. Mantığım bitiyor, devreden çıkıyor. Ama inşallah artık öyle olmaz” ifadelerini kullandı.

Algı Eke Kimdir?

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler