Ana SayfaÜnlülerSeren Serengil 'den Şok Hadise Yorumu

İlgili Postlar

Seren Serengil ‘den Şok Hadise Yorumu

Beyaz Tv’de yayınlanan Söylemezsem Olmaz programının sunucularından Seren Serengil ‘den şok edici Hadise yorumu geldi. Serengil Hadise’nin makyajsız görüntülerine şok edici yorumlar yaptı. Detaylar haberimizin devamında…

Seren Serengil kimdir?

Serengil “Hadise Çirkin”

Beyaz Tv’de yayınlanan Söylemezsem Olmaz programının sunucularından Seren Serengil Hadise’nin makyajsız hali hakkında yaptığı yorumla dikkatleri üzerine çekti. Magazin gündeminin konuşulduğu Söylemezsem Olmaz programında Serengil Hadise’nin makyajsız hali için “çirkin” dedi.

Söylemezsem Olmaz programının geçtiğimiz gün yayınlanan bölümünde Hadise gündemdeydi. Bir markanın reklam yüzü olan ünlü şarkıcı çekimleri “makyajsız” olarak gerçekleştirdi.

Seren Serengil, Hadise’nin makyajsız olduğuna inanmamasına karşın Hadise’nin çirkin olduğunu söyledi. Serengil: “Makyajlı da olsa makyajsız da olsa çirkin yani suratı. Güzel değil yani, şu fotoğraf güzel değil makyajlı da makyajsız da. Çok daha güzel fotoğrafları var, Allah aşkına güzel mi bu? Makyajsız da değil, ona rağmen güzel değil! Makyajlı da kabul etsek, makyajsız da kabul etsek ikisinde de kötü yani. Kaşları neredeyse burnuna yapışmış aşağıya doğru, çirkin çıkmış kız. Bu kadar da kötü değil heralde. Bu nedir böyle?” ifadelerine yer verdi.

Seren Serengil’in iki doktorundan açıklama

Seren Serengil’den Takipçisine Yanıt Gecikmedi

Seren Serengil evlenme kararı aldığı sevgilisi Mustafa Tohma ile Erzurum’a kayak yapmaya gidince takipçilerinin tepkisini çekti. Dumping Sendromu hastalığına yakalandığını açıklayan ve “Ameliyat olmazsam yaza çıkmazmışım” diyen Serengil’den takipçisi “Ameliyat olmazsam yaza çıkmam dediniz bu kadar halsizken nasıl kayabiliyorsunuz” diyen takipçisinde yanıt gecikmedi.

Serengil takipçisinin eleştirisine şu cümlelerle yanıt verdi;

“Spor iyidir temiz hava iyidir doktorlar vitamin depoluyorlar haftada 3 kez serum alıyorum, iyiyim biraz daha… Spor önemli ben 6 yaşımdan beri kayıyorum ve beni en mutlu eden şey.. Ruhen de bedenen de merak etmeyin iyi kayakçıyım; kolay kolay bir şey olmaz.”

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler